02.09.2022
Toate 3 au fost spectaculoase! Vezi ce tinute deosebit de frumoase au purtat Olga Blanc, Tany Vander si Viorela Dimici la nunta Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati - FOTO/VIDEO

Ieri, 1 septembrie, a avut loc cea mai asteptata nunta a anului in care Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit oficial sot si sotie. 

Evenimentul a uimit datorita locatiilor divine in care a fost organizat, invitatilor speciali si frumusetii tinutelor mirilor.

Printre invitati la nunta Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati s-au numarat Nina Cretu, Renato Usatii, Natalia Platon, Olga Blanc, Tany Vander, Viorela Dimici, dar si multi altii.

Vezi mai jos ce tinute au purtat Olga Blanc, Tany Vander si Viorela Dimici:

Olga Blanc

Pentru marele eveniment, Olga a purtat doua rochii. La castel designer-ul a optat in favoarea unei rochii bej pana la genunchi care a fost creata de brand-ul sau personal.

Cea de-a doua rochie a fost una de culoare bej, lunga pana in pamant. Silueta perfecta a Olgai a fost accentuata datorita slitului lateral pe care il avea rochia.

Sunt urmatorii? Renato Usatii si Nina Cretu - invitati la nunta grandioasa a Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati. Vezi rochia pe care a imbracat-o sora lui Emilian Cretu, dar si imaginile pe care le-a surprins aceasta din timpul evenimentului - FOTO/VIDEO

Tany Vander

Este cunoscuta datorita stilului sau deosebit de a se imbraca si e apreciata de urmaritoarele sale pentru tinutele pe care le poarta. Pentru cea mai asteptata nunta a anului, Tany a purtat o rochie lunga, neagra, cu slit lateral. Tinuta sa a fost completata de o pereche de sandele bej si un clutch de aceeasi culoare.

Viorela Dimici

La fel a si Tany, Viorela a purtat o rochie neagra, lunga. De asemenea modelul a purtat si o pereche de sandale, dar si manusi lungi.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Modelul a devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Cantareata Hanna va deveni mama pentru a doua oara! Vedeta a publicat pe retelele sociale un videoclip induiosator: „Incepem o noua viata” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie