02.09.2022
Transformare radicala! Iata cum arata bloggerita Valeria Lungu in copilarie si cat de mult s-a schimbat - VIDEO

Valeria Lungu este una dintre cele mai populare bloggerite atat din Moldova, cat si din Romania. Pe langa faptul ca este activa pe Instagram, aceasta mai are si un cont de Tik Tok unde publica adesea filmulete care devin in scurt timp vizionate de mii de internauti.

Recent, tanara a publicat un filmulet care i-a uimit pe fanii sai.

Prin intermediul videoului, Valeria a demonstrat cat de mult s-a schimbat in comparatie cu felul in care arata in copilarie.

„Baby give me some time.”, a mentionat aceasta in descrierea video-ul, ceea ce inseamna in traducere: „Iubitule, da-mi putin timp.”

Internautii totusi s-au impartit in doua categorii. Unii sunt de parere ca bloggerita s-a schimbat foarte mult, pe cand altii nu au observat schimbari prea mari.

Toate 3 au fost spectaculoase! Vezi ce tinute deosebit de frumoase au purtat Olga Blanc, Tany Vander si Viorela Dimici la nunta Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati - FOTO/VIDEO

„Da buzele unde erau?”, a scris un urmaritor virtual in sectiunea de comentarii a filmuletului, iar Valeria i-a raspuns cu umor: „Nu foloseam creion .”

Valeria Lungu este cunoscuta in mediul online ca fiind o creatoare de continut calitativ si atractiv pe Instagram, bloggerita are o viata deloc plictisitoare si cele mai multe dintre locatiile pe care le viziteaza le impartaseste cu urmaritorii sai. 

Sunt urmatorii? Renato Usatii si Nina Cretu - invitati la nunta grandioasa a Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati. Vezi rochia pe care a imbracat-o sora lui Emilian Cretu, dar si imaginile pe care le-a surprins aceasta din timpul evenimentului - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie