02.09.2022
Nunta rupta dintr-un basm, la castelul familiei Stati! Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. Momentul in care mireasa este condusa spre altar de catre tatal ei - VIDEO

Ieri la 1 septembrie, a avut loc cea mai asteptata nunta a anului in care Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. 

Cei care au fost prezenti la eveniment, n-au ezitat sa posteze stories.

Anastasia a imbracat o rochie splendida de mireasa, iar coafura si machiajul au fost pe masura asteptarilor. 

Nunta a fost una de vis, intr-un loc rupt din poveste si anume la castelul familiei Stati.

Inregistrarea casatoriei a avut loc in aer liber, iar decorul a fost compus din flori albe. Totul arata regal si rafinat.

 

Inainte ca sa inceapa ceremonia propriu-zisa, chiar inainte sa fie condusa spre altar, Anastasia s-a emotionat si i-au dat lacrimile.

 

Unul dintre cele mai memorabile momente a fiecarei miresei este cel de a fi condusa spre altar la brat de catre tatal sau. 

 

 

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Modelul a devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015, totodata aceasta urmeaza sa se casatoreasca in aceasta toamna cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Anastasia Fotachi, despre despartiri de Gabriel Stati si gelozie - Stiri.md  - Stiri.md
Asta da, iubire! Anastasia Fotachi a primit in dar un buchet cat ea de mare
Articole din aceeasi categorie