30.08.2022
Au organizat o sarbatoare de vis! Vezi cum s-au distrat Daniela Cheltuitor, familia si prietenii sai la cumetria micutei Eva: „O zi de poveste” - FOTO/VIDEO

Recent, in familia Danielei Cheltuitor a avut loc un eveniment multasteptat. Acestia au organizat o cumetrie frumoasa pentru micuta lor fiica, Eva. Pe pagina sa de Instagram, bloggerita a publicat o serie de fotografii si imagini video din cadrul sarbatorii. 

Pentru sarbatoare, atat micuta Eva, cat si mama sa au optat pentru rochii in nuante mai deschise. Rochia Evei era de culoarea ivory combinata cu alb, iar rochia Danielei era intr-o nuanta cremoasa, cu sclipici. 

A facut-o si pe asta! Prezentatoarea PRO TV Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o inaltime de 3 mii de metri: „A fost o experienta de nedescris” - VIDEO

Spre seara, Daniela si-a schimbat rochia. A doua rochie era la fel intr-o nuanta cremoasa. De asemenea, aceasta era mulata si ii accentua silueta. 

„O zi de poveste. Am avut o sarbatoare minunata alaturi de cei mai dragi si scumpi oameni sufletului. Multumim la toti care ne-au fost alaturi, fara voi, sarbatoarea nu avea sa fie atat de frumoasa”, a scris Daniela pe pagina sa de Instagram. 

Sarbatoare mare in familia lui Emilian Cretu! Sora acestuia, Maria, este omagiata. Vezi felicitarea ingenioasa pe care a publicat-o actorul pe Instagram: „La multi, multi ani Cobra noastra draga” - FOTO

Oaspetii s-au delectat din bucatele de la fourchette, dar si din bauturile spumante reci, ideale pentru o zi calduroasa de vara. Toti s-au distrat, au dansat, au cantat. 

Printre invitatii speciali ai serii a fost Valentin Uzun, care a dansat alaturi de Daniela si Diana Rimis. 

Iar la finele sarbatorii a fost servit tortul, care era din trei nivele, de culoarea roz. 

Vezi cum arata Diana Ballerini in copilarie. Femeia de afaceri a publicat o imagine de arhiva pe retelele sociale - FOTO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 100 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021, iar in luna martie a acestui an bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie