29.08.2022
Sarbatoare mare in familia lui Emilian Cretu! Sora acestuia, Maria, este omagiata. Vezi felicitarea ingenioasa pe care a publicat-o actorul pe Instagram: „La multi, multi ani Cobra noastra draga” - FOTO

Emilian Cretu tine foarte mult la familia sa si nu uita sa-si felicite cele mai apropiate persoane din viata sa atunci cand sunt omagiate. Recent, sora sa, Maria a implinit 31 de ani si cu aceasta ocazie, actorul a facut o postare in mediul online.

„Se spune ca in fiecare familie de gospodari se ascunde, undeva pri gospodarie, un sarpe care protejeaza casa de rele. Familia noastra o are pe @maria_cretu28 , adica COBRA. Anume ea, chiar daca este mai mica decat mine si fratele, a facut-o pe mama sa simta si sa iubeasca ca o bunica, iar noi sa fim cei mai fericiti unchi.”, a spus Emilian.

De asemenea, el a mentionat ca isi doreste ca cea mai mare dorinta a Mariei sa devina realitate, insa nu a precizat care este aceasta. „La multi, multi ani Cobra noastra draga! Fie ca la varsta de 31 de ani, bunul Dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta cea mare, tu stii care…”

Emilian a publicat totodata si o fotografie cu sora sa, iar aceasta a fost apreciata de peste 13 mii de internauti.

Vezi cum arata Diana Ballerini in copilarie. Femeia de afaceri a publicat o imagine de arhiva pe retelele sociale - FOTO

„La multi ani sanatosi si fericiti!”, „La Multi Ani. Credeam ca ea e mai mare decit tine, Emiliane.”, „Felicitari si la multi ani sanatosi si Binecuvintati.”, au scris cateva persoane in sectiunea de comentarii a postarii.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

A facut-o si pe asta! Prezentatoarea PRO TV Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o inaltime de 3 mii de metri: „A fost o experienta de nedescris” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie