07.10.2024
Andrew Rayel va deveni tătic! Cum a făcut marele anunț: „Gata pentru următorul capitol din viața noastră” - FOTO

Recent, producătorul și DJ-ul din Republica Moldova, Andrew Rayel, a făcut marele anunț prin care le-a spus fanilor despre schimbările din familia lui.

Daniela, soția lui, este însărcinată pentru prima dată!

Dj-ul împreună cu partenera lui au organizat o ședință foto de cuplu, în care aceasta și-a etalat burtica de graviduță.

Igor Sîrbu, Nicoleta Fiodorov și Gabriel Nebunu împart aceeași catedră, la un liceu din capitală! Cum se descurcă artiștii în calitate de profesori, dar și cum se înțeleg cu elevii - VIDEO

Am/N-am cu Oleg Spînu și Andreea Cuciuc! Cine dintre ei încă nu a avut primul sărut - VIDEO

În descriere, Andrew a scris: „Gata pentru următorul capitol din viața noastră! Abia aștept să ne cunoaștem copilul”. 

Fanii și urmăritorii producătorului au venit cu mesaje de felicitare în secțiunea de comentarii: „Felicitări pentru amândoi”, „Felicitări”, „Felicitări! Ți-ai găsit armonia”, „Felicitări din suflet. Cea mai frumoasă binecuvântare”. 

Nicoleta Fiodorov - coregrafa care a slăbit peste 50 de kilograme în doar 9 luni. Cum i-a reușit, dar și cât mai vrea să dea jos: „Nicio pastilă magică nu există dacă nu ții cont de...” - VIDEO

Andrew Rayel, pe numele real Andrei Rața este un producător și DJ trance din Republica Moldova, care inițial a lansat muzica sa pe Armanda Music. Andrew a fondat propria casă de discuri „inHarmony Music" la 22 septembrie 2017. Piesele lui Andrew sunt frecvent mixate de DJ și producători din întreaga lume, printre care Armin van Buuren, Tiesto, W&W, Dash Berlin, Hardwell și mulți alții.

Andrew Rayel – Artists

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie