03.10.2023
Andreea Bostanica a implinit 19 ani! Cum arata colierul cu diamante de aproape 70 de mii de lei pe care l-a primit in dar - FOTO/VIDEO

La data de 2 octombrie, Andreea Bostanica si-a sarbatorit ziua de nastere. Aceasta a implinit frumoasa varsta de 19 ani.

„19! Happy birthday to me”, in traducere din engleza: „19! La multi ani mie”, a scris Andreea Bostanica in descrierea postarii ce surprinde o serie de fotografii din ziua aniversarii.

Harper Beckham, tu esti? Mezina lui David Beckham are deja 12 ani si arata ca un manechin - FOTO

Artista din Republica Moldova si-a organizat o adevarata sedinta foto aniversara in care a poza cu un tort in maini.

De ziua ei de nastere, interpreta a purtat o tinuta total white formata dintr-un top, fusta maxi, dar si manusi.

In aceasta zi speciala pentru ea, Bostanica nu a fost lipsita de cadouri. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram cateva imagini care surprind bijuteriile, dar si florile pe care le-a primit.

Roman Burlaca - marturisiri despre viata de familie! Afla cum se numea viata regizorului daca era un film, dar si ce ar alege dintre un an fara bani sau unul fara telefon- VIDEO

Printre cadourile interpretei se regaseste si un colier de la brand-ul cellini.ro care costa 17,730 de roni, echivalentul a peste 68 de mii de lei, sau 3560 de euro.

Colierul Maria Granacci este confectionat din aur alb de 18 karate si diamante.

Adrenalina pentru reporterul stirilor PRO TV, Diana Ambros! Ce provocare i-a organizat Dina Munteanu - VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie