03.10.2023
Adrenalina pentru reporterul stirilor PRO TV, Diana Ambros! Ce provocare i-a organizat Dina Munteanu - VIDEO

E firava, gingasa si slabuta, dar nu se teme de emotii tari. De aceasta data cunoaste-o mai bine pe Diana Ambros, reporterul stirilor PRO TV. Aceasta a fost invitata la o tura cu tiroliana. Cum a fost, dar si ce emotii a avut jurnalista, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„De fapt, este prima experienta pe care o s-o am si nu pot sa zic ca am emotii, parca imi pare sigur. Sper ca o sa fie totul bine, am inteles ca dureaza pana la 1 minut. Multumesc pentru aceasta incercare”, a mentionat Diana Ambros, reporter PRO TV.

Emotiile Dianei erau mari, dar scopul era sa savureze la maxim aceasta experienta, de aceea inainte sa inceapa aventura a fost echipata corespunzator.

Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa investesti in sectorul imobiliar din Dubai! Afla de la Irina Condrea care sunt cele mai frecvente greseli ce le poti face la inceput de cale - VIDEO

Dupa aproape un minut in care a simtit un amalgam de emotii, Diana a marturisit ca a avut o experienta memorabila: „Ce-i de fain, tare, tare fain. De-o dragoste sa te uiti la natura. A fost frica in prima secunda cand m-a impins baiatul. El mi-a zis sa ridic picioarele la primul copac, insa nu am reusit. Am reusit sa vad cate ceva. E mai mult placere decat frica”.

Diana a venit la PRO TV chiar de pe bancile universitatii, iar de 3 ani are grija ca oamenii sa fie informati cu stiri corecte. „Eu am venit la PRO TV de mai bine de 3 ani in urma. A fost o schimbare in viata mea, eu locuiam la Balti, acolo am petrecut cea mai mare parte a timpului. Am decis sa imi schimb modul de viata asa ca am venit noaptea, iar a doua zi eram la munca. Din timp am vorbit cu responsabilii de atunci. Primul reportaj a fost despre o ambulanta care avea geamul stricat si transporta un copil. A fost greu la inceput pana am inteles ce inseamna politica editoriala. Faceam foarte multe greseli in primul an...”, a povestit Ambros.

Harper Beckham, tu esti? Mezina lui David Beckham are deja 12 ani si arata ca un manechin - FOTO

Intrebata daca au fost sau nu momente cand a vrut sa renunte, Diana a raspuns ca... „Da. Uneori oboseala te ia pe dinainte, dar de fiecare data ceva din mine spune ca asta este calea mea”.

Nu se vede prezentatoare, dar isi doreste sa devina un reporter foarte bun.

Articole din aceeasi categorie