03.10.2023
Harper Beckham, tu esti? Mezina lui David Beckham are deja 12 ani si arata ca un manechin - FOTO

Domnisoara Beckham a intors capete la Paris Fashion Week, caci mezina lui David si-a Victoriei este deja o domnisoara in toata regula.

La recenta Saptamana a Modei de la Paris, toate privirile s-au indreptat catre Harper Beckham, in varsta de 12 ani, prezenta alaturi de David Beckham si de fratele ei mai mare, Cruz, la prezentarea colectiei de primavara/vara 2024 a mamei Victoria Beckham.

Ce fericita e proaspata sotie a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiaza la bratul legendarului luptator WWE - FOTO

Harper a sosit la prezentarea de moda a Victoriei intr-o rochie alba sic, care i-a scos in evidenta silueta, completata de pantofi Prada in valoare de aproximativ 1.000 de dolari si o poseta alba.

Mezina a mers de mana cu tatal ei, de care este foarte apropiata, iar noi am putut observa, ca atare, ca adolescenta aproape ca-l ajunge pe acesta in inaltime.

La prezentarea de la Paris, David si Harper s-au asezat in primul rand, alaturi de Cruz Beckham, Brooklyn Beckham si sotia acestuia, Nicola Peltz. Langa ei au putut fi vazute Kim Kardashian, Kris Jenner si Anna Wintour, in timp ce Kendall Jenner a fost modelul care a incheiat prezentarea Victoriei.

Motivul intens discutat pe internet pentru care o femeie a cerut divortul: „Sotul meu nu avea niciun drept sa faca asta”

O mini fashionista in toata regula, fiica cea mica a lui David si-a Victoriei nu este straina de prezentarile de moda: prima la care a participat a fost pe cand fata avea doar doi ani, in 2014, la Saptamana Modei de la New York.

Transformat a parut si al doilea cel mai mic copil al sotilor Beckham, Cruz, in varsta de 18 ani, care a afisat un look foarte vintage-cool la prezentarea de moda a mamei sale. Tanarul chipes a ales o tinuta din jeans, cu un maiou alb pe dedesubt, si-a adoptat o frizura care ne aduce aminte de David, in tineretea lui de fotbalist.

Una peste alta, cei doi soti celebri au o familie reusita, cu patru copii frumosi care le calca pe urme si care par bucatica rupta din ei. 

Articole din aceeasi categorie