30.08.2023
Viata lui Pierce Brosnan, o lista nesfarsita de tragedii. Parintii l-au abandonat, iar sotia si fiica au murit rapuse de aceeasi boala

Unul dintre cei mai frumosi actori de la Holywood si cel care facut milioane de femei sa se indragosteasca de el dupa ce l-a interpretat pe James Bond, Pierce Brosnan nu a avut deloc o viata usoara. Cu zambetul sau de invingator si personalitatea sa calma, probabil nu ai ghici ca viata lui a fost un sir de tragedii.  A fost abandonat de parinti, iar la 4 ani a ramas singur pe lume. Cand credea ca a gasit fericirea, sotia lui s-a stins rapusa de cancer ovarian. Cativa ani mai tarziu, avea sa isi vada fiica suferind pana la moarte de aceeasi boala.

Talentatul actor s-a nascut in Irlanda pe 16 mai 1953. Tatal lui l-a abandonat imediat dupa nastere, iar cand avea patru ani, mama lui nu a mai putut face fata stresului de a creste singura un copil. A plecat la Londra in cautarea unui loc de munca si l-a lasat pe micutul Pierce in grija bunicilor.

Din pacate, acestia au murit si el a ramas singur. Acesta a fost doar inceputul listei de tragedii din viata lui.

Sapte ani mai tarziu, pe cand micul Pierce avea 11 ani, mama lui se intoarce, iar Pierce se muta intr-un alt oras si isi cunoaste tatal vitreg. Cu acesta Pierce Brosnan a vazut primul film din viata lui. Era James Bond Goldfinger, iar micul Brosnan a fost cucerit.

Pierce Brosnan si-a castigat existenta inghitind foc la circ

Multa vreme, Brosnan a fost nefericit si si-a gasit cu greu calea in viata. La un moment dat, si-a gasit un hobby care avea sa-i schimbe cursul vietii pentru totdeauna. O vreme, Pierce Brosnan a fost „mancator de foc” si a facut spectacol pe strada pentru trecatori si a jucat chiar la circ.

Aceste spectacole l-au ajutat mai tarziu sa fie acceptat la Drama Center din Londra. In scurt timp a primit si primul rol principal in piesa The Red Devil Battery Sign a lui Tennessee Williams. Viata lui intrase pe un drum atat de frumos.

S-a indragostit la prima vedere

Cand a intalnit-o pe Cassandra Harris, i-a cazut imediat cu tronc. Asa cum avea sa povesteasca mai tarziu „s-a indragostit la prima vedere” de actrita australiana. Din pacate, ea nu a simtit la fel pentru el — cel putin la inceput! Privind inapoi la prima data cand s-au intalnit, Harris isi aminteste ca a crezut ca era un „barbat cu aspect amuzant” cu o „tunsoare scurta”. Insa Pierce Brosnan a iubit-o nespus si a suferit la fel pentru ea.

Harris era casatorita la acea vreme si avea doi copii. Brosnan a asteptat cativa ani ca ea sa divorteze pentru a-si vedea in sfarsit visul implinit: acela de a fi cu femeia iubita. In 1980 s-au casatorit. Iar cativa ani mai tarziu, cand primul sot al lui Harris a murit, Brosnan i-a adoptat bucuros pe cei doi copiii ai sotiei lui: Christopher si Charlotte. Erau o familie fericita, dar totul s-a naruit.

Viata lui Pierce Brosnan, o lista nesfarsita de tragedii. Parintii l-au abandonat, iar sotia si fiica au murit rapuse de aceeasi boala

Boala care i-a luat fericirea

Pierce Brosnan si-a vazut implinit si visul de a ajunge la Hollywood. A primit un rol principal intr-un film care i-a deschis imediat calea spre celebritate.

Fericirea nu a durat mult. Daca pe platourile de filmare totul era perfect, acasa, Brosnan suferea. Tatal vitreg al lui Pierce, William Carmichael, s-a imbolnavit. Actorul l-a iubit nespus si a ales sa fie langa el. Si-a anulat toate planurile si i-a fost alaturi in fiecare secunda pana cand acesta a inchis ochii.

Boala a lovit din nou. Harris, care se simtea tot mai obosita si tot timpul acuza dureri abdominale a fost diagnosticata cu cancer ovarian. Diagnosticul a dat peste cap intrega lume a familiei Brosnan.

Cand Harris a murit, a lasat un gol imens in viata familiei ei, care nu a putut fi umplut niciodata. Nu numai ca a pierdut-o, dar a trebuit sa o priveasca si suferind.

Fiica Charlotte, aceeasi boala

Nu sunt doar colege, ci si bune prietene. Angelina Jolie si Salma Hayek au iesit in oras cu copiii lor, Valentina si Pax - FOTO

Cand Charlotte a aflat ca sufera de aceeasi boala ca mama ei, i-a frans inima lui Pierce Brosnan. A murit sub ochii tatalui ei vitreg la varsta de 41 de ani.

Articole din aceeasi categorie