31.01.2020
Amelia Uzun implineste azi 10 anisori! Ce mesaj emotionant i-a transmis mama ei
Fetita cu voce de privighetoare isi serbeaza astazi ziua de nastere.
Soprana Ana Cernicova si-a bucurat dis-de-dimineata fanii cu un mesaj profund de felicitare pentru fetita ei - Amelia Uzun, care este astazi omagiata. Pentru artista, micuta stea reprezinta universul ei si-i multumeste pentru ca alaturi de ea a descoperit mirificul sentiment de a fi mama.
Citeste si: La multi ani, Amelia Uzun! Fetita cu glas de privighetoare si chip de ingeras implineste astazi 9 anisori - VIDEO
„La multi ani, cea mai scumpa fiinta din viata mea!!! Te ador si-i multumesc Bunului Dumnezeu pentru aceasta fericire de a fi mamica ta!!! Esti o comoara, esti mandria familiei noastre, esti un inger viu!!! Ambele am crescut in acesti 10 ani... cu tine am aflat ce inseamna sa fii mama, sa iubesti neconditionat, sa suferi dureri insuportabile si apoi sa plangi de fericire, m-ai invatat sa fiu mai rabdatoare, mai responsabila si mai puternica. Cu tine am devenit mai increzatoare si mai frumoasa))) Te iubesc din tot sufletul, iubita mea fetita!”, a scris interpreta.
Citeste si: Poza de colectie cu Amelia Uzun! Ana Cernicova: "Parca ieri o leganam in brate... 9 ani s-au scurs asa de iute... iar acum e fata mare." - FOTO

Citeste si: Cel mai tare costum de Halloween! Amelia Uzun – superba intr-o tinuta de 18 ani. Ana Cernicova: „Este rochita mea… de cand eram micuta.”
In dreptul imaginii, cantareata a publicat si un video-colaj cu mai multe poze cu Amelia de la nastere si pana in prezent.
La doar 10 ani, mica artista are merite frumoase in muzica si se bucura de tot sprijinul parintilor ei - soprana Ana Cernicova si fondatorul trupei Tharmis, Valentin Uzun.

La multi ani, Amelia Uzun! Iti dorim mult noroc si sa cuceresti noi scene ale lumii!

Sursa video: Facebook.com
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie