31.01.2019
Poza de colectie cu Amelia Uzun! Ana Cernicova: "Parca ieri o leganam in brate... 9 ani s-au scurs asa de iute... iar acum e fata mare." - FOTO
Steluta Ameliei Uzun sclipeste din ce in ce mai tare. Astazi micuta artista implineste 9 anisori.

Cu aceasta ocazie mama ei,  soprana Ana Cernicova, a venit cu un mesaj de felicitare pentru copila, mentionand ca timpul a trecut foarte repede si ca nici nu a observat cum micuta ei fiica a devenit deja mare: „Parca ieri, a fost un bebelus micut si dulce... parca ieri o leganam in brate... 9 ani s-au scurs asa de iute... iar acum e fata mare.Ma mandresc ca sunt Mamica celei mai minunate fetite din lume – celei ce mi-a umplut viata de dragoste si bucurie. O comoara desavarsita, un inger cu glas de privighetoare, un sufletel ce emana lumina si bunatate in jur.”, a scris Ana.

Soprana a insotit emotionantul mesaj de felicitare cu doua poze, una dintre care o prezinta pe Amelia cu exact 9 ani in urma, aceasta fiind un bebelus absolut adorabil. Chiar daca timpul a trecut si Amelia nu mai e demult bebelusul din poza, ochii albastri imensi si chipul sau angelic raman neschimbate.

 

Mostenind talentul de la ambii sai parinti, soprana Ana Cernicova si fondatorul trupei Tharmis, Valentin Uzun, Amelia pare decisa sa le calce pe urme si sa cucereasca scenele de acasa, dar si de peste hotarele tarii. Primii pasi, in acest sens, talentata artista de doar 9 anisori deja i-a facut.  

La multi ani, Amelia Uzun. Iti dorim noi succese si realizari cat mai frumoase! 

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie