30.01.2019
La multi ani, Amelia Uzun! Fetita cu glas de privighetoare si chip de ingeras implineste astazi 9 anisori - VIDEO
"Fetita cu ochi albastri", asa cum o alinta tatal sau, este astazi omagiata!



Micuta Amelia este un adevarat fenomen in showbizul de acasa. La doar 5 anisori, copila a debutat pe scena mare, iar un an mai tarziu, aceasta a devenit cunoscuta atat in tara, cat si peste hotarele ei.

„Amelia este un copil perfect!” – astfel soprana Ana Cernicova isi caracterizeaza fetita. Calma, linistita si adorabila, Amelia pare sa traiasca intr-un echilibru perfect.

Micuta a mostenit talentul de la ambii parinti: mama ei – soprana Ana Cernicova si tatal ei, conducatorul formatiei Tharmis, Valentin Uzun.  Casnicia celor doi a durat 5 ani si chiar daca iubirea dintre soti s-a stins, micuta Amelia nu a resimtit in niciun fel tensiunile divortului. Ana si Valentin se intalnesc mereu la aniversarile copilei si au o relatie calda de dragul ei.

Fiind un copil senin, ghidus, adorabil si plin de carisma, Amelia Uzun nu poate lasa rece pe nimeni, mai ales atunci cand canta. Gratie acestui fapt, mica interpreta se poate lauda cu o serie de reusite spectaculoase.

In 2017, Amelia reuseste sa cucereasca publicul din Israel cu o piesa cantata in ebraica.  In doar cateva zile filmuletul a adunat peste un milion de vizualizari, asta dupa ce a aparut la televiziunile din Israel.

In luna martie a aceluiasi an, interpreta cucereste si publicul din Rusia, datorita unei prestatii impecabile intr-un concert cu celebra Ani Lorak, Metodie Bujor si trupa Belii Oriol. Filmuletul a fost postat de catre tatal fetitei, Valentin Uzun pe pagina sa de facebook, fiind vizualizat de mii de oameni.



In august, aceasta revine intr-un videoclip pentru piesa Moldova mea, alaturi de tatal ei, Valentin Uzun. Productia video a adunat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube, acumuland doar comentarii de lauda si admiratie.

In 2018, Amelia isi continua sirul de triumfuri.  Alaturi de mama ei, soprana Ana Cernicova, aceasta creeaza un moment de senzatie la Romanii au Talent. Cele doua au interpretat piesa Once Upon a December, impresionand la maxim atat sala, cat si juriul.

Acestea au intrat si in Marea Finala, oferind un show de exceptie – „un veritabil film muzical”, asa cum spuneau fanii.

Spre final de an, Amelia s-a bucurat de o vacanta de vis in Dubai, alaturi de tatal sau.

Dragostea pentru muzica este mereu in inima micutei artiste. Ea continua sa evolueze la concerte, alaturi de parintii ei, dar si solo si spune ca acest lucru ii face o mare placere: „Muzica este a mea!”, declara Amelia.

La multi ani frumosi, Amelia Uzun!

 Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com


Articole din aceeasi categorie