02.06.2022
A decedat un celebru artist de la Bollywood! S-a stins fulgerator, dupa ce si-a incheiat concertul

Krishna Kumar Kunnath, cunoscut sub numele de KK, care a cantat unele dintre cele mai mari hituri de la Bollywood, a murit la doar 53 de ani, dupa un spectacol la Kolkata.

Artistul a cantat ultima piesa din concert, iar apoi camerele l-au surprins stergandu-si fruntea. A fost condus in afara scenei, transportat de urgenta la spital, unde i-a fost declarat decesul, la scurt timp dupa.

KK, celebru la Bollywood, era poreclit „Vrajitorul”, pentru capacitatea sa uimitoare de a vraji publicul. El inregistrase sute de melodii pentru cele mai mari staruri de film din India.

Mii de diamante, safire, smaralde si sute de perle! Cum arata rochia de incoronare a Reginei Elisabeta a II-a, dar si coroana care cantarea aproximativ trei kilograme - FOTO/VIDEO

Milioane de indieni au luat cu asalt retelele de socializare pentru a scrie mesaje de condoleante in memoria regretatului Krishna Kumar Kunnath, potrivit „The New York Times”.

Agentul sau a confirmat moartea fulgeratoare a artistului, dar nu a oferit nicio explicatie in legatura cu cauza decesului.

La concertul sau asistasera mii de tineri. Krishna Kumar Kunnath s-a nascut in 1968 la Delhi. El devenise vocea de la Bollywood a starurilor ca Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor si Salman Khan. Inregistrase peste 3500 de jingle-uri in 11 limbi, cele mai multe in hindi si a lansat albume foarte populare, ca “Pal” (“Moment”) in 1999 si “Humsafar” (“Co-Traveler”) in 2008.

Renunta la muzica? Ce spune Geta Burlacu despre noua sa pasiune, psihologia: „Nu este vorba neaparat ca...”

Artistul declarase la un moment dat: „Merg la concert ca un nimeni, dar ies ca un print.”

Articole din aceeasi categorie