09.02.2023
Valeria Lungu - vacanta de vis pe Insula Bali! Imaginile pe care le-a publicat bloggerita iti taie respiratia - FOTO/VIDEO

Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, are parte de o vacanta de vis pe una dinte cele mai frumoase insule de pe pamant, si anume, Bali. Cel putin asa reiese din story-urile pe care le face publice pe pagina sa de instagram.

Prin intermediul fotografiilor si a filmuletelor care apar pe social media, urmaritorii Valeriei au oportunitatea de a vedea locuri de poveste din destinatia exotica pe care a ales-o ea de aceasta data sa o viziteze.

„Traiesc visul suprem la @balizoo, fac o baie in rau cu noul meu prieten.”, acesta este mesajul postat in descrierea videoclipului de pe instagram, unde Valeria apare alaturi de un elefant.

Vezi cum starea noastra de spirit este afectata de lipsa de zapada: „Avem lipsa de lumina naturala, zilele sunt mult mai scurte, lipsa de...” - VIDEO

Modelul si-a facut si o sedinta foto in locuri uimitoare, iar fotografiile au iesit superbe, aflandu-se in cele mai frumoase ipostaze, alaturi de toata natura si frumusetea din Bali.

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania.

Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 480 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

„Sunt ani in care am inteles ca dragostea nu are varsta...”. Maria Ciorici si iubitul ei au implinit 2 ani de relatie! Vezi poezia emotionanta pe care i-a dedicat-o interpreta acestuia

Articole din aceeasi categorie