09.02.2023
Igor Cuciuc isi canta dragostea pentru parinti! Interpretul a lansat videoclipul piesei „Multumesc mama si tata” - VIDEO

Dupa ce acum cateva luni Igor Cuciuc a lansat piesa „Multumesc mama si tata”, acum el a postat pe pagina sa de Youtube si videoclipul acesteia.

Despre lansare, artistul a anuntat pe pagina sa de Youtube acolo unde a scris:„Respectati-va parintii ei sunt singurii care ne iubesc neconditionat. Bucuratii, vizitatii si fiti mai des alaturi de ei! Multumesc pentru comentarile dumneavoastra la cea mai noua realizare „Multumesc mama si tata”.”

Totodata acesta le-a multumit actorilor care au jucat in noul sau clip: „Multumesc actorilor Andrei Istrati si Claudia Burlacu Sersun.”

Muzica si textul piesei au fost compuse de catre Alexandru Vdovicenco, iar de regie s-a ocupat de asemenea, Alexandru.

Valeria Lungu - vacanta de vis pe Insula Bali! Imaginile pe care le-a publicat bloggerita iti taie respiratia - FOTO/VIDEO

„Iti multumesc Igor Cuciuc pentru tot, lacrimi de bucurie si de dor.”, „Multumesc frumos Igor Cuciuc , pentru melodiile tale faimoase.”, „Atat de placut sa vad satul meu in acest videoclip. Frumos cantec.”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care le-a primit Igor in descrierea cantecului „Multumesc mama si tata”.

Igor Cuciuc este un interpret si muzician de muzica populara din Republica Moldova. 

Nu se lasa usor cuceriti! Vezi TOP cei mai atragatori burlaci moldoveni sub 30 de ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie