25.01.2023
Tu ce culoare pe buze preferi? Iata ce nuante de rujuri sunt in voga in anul 2023 - FOTO

Aceste nuante sunt inspirate din moda anilor ’90, dar sunt in voga si acum, fiindca, arata bine, indiferent de forma sau volumul buzelor.

Te-ai pierdut in varietatea de nuante de rujuri si nu-l poti alege pe cel mai potrivit pentru tine? Aceste patru culori de baza sunt ideale!

„La multi ani tati, te iubesc din tot sufletelul”. Nicolae Botgros, felicitat de fetita sa. Vezi mesajul integral - FOTO

Rosu clasic

Rosul se potriveste cu siguranta tuturor femeilor. Si daca ti se pare ca rujul stacojiu nu-i pentru tine, atunci pur si simplu nu ti-ai gasit inca subtonul perfect. Experimenteaza cu nuantele.

In sfarsit mamica! Paris Hilton a facut publica prima poza cu nou-nascutul ei!

Nobilul nud

Nuanta potrivita de ruj ar trebui sa fie aproape invizibila, asa ca ar trebui sa fie selectata in functie de nuanta pielii. Prinde cel mai simplu truc: inainte de a cumpara, testeaza rujul pe buza inferioara si compara-l cu culoarea celei superioare curate. Daca nuantele se combina, atunci acesta este nudul perfect pentru tine.

Rita Moreno, adevarul despre singurul motiv pentru care s-a intalnit cu Elvis Presley: „M-am razbunat!” Cum il descrie pe artist

Roz deschis

O alta nuanta universala, dar pentru alegerea ei se merita sa te joci si cu semitonurile. Pentru brunetele care au pielea deschisa sunt potrivite nuantele reci de roz. Insa blondele si roscatele ar trebui sa mizeze pe tonuri calde, astfel, rujul va arata foarte avantajos.

A dat cartile pe fata! Iuliana Beregoi - despre relatia cu Ceanu Zheng: „Sunt o gramada de anunturi ca suntem impreuna” - VIDEO

Visiniu

Un astfel de ruj va umbri blondele si roscatele, va adauga farmec brunetelor si femeilor cu par castaniu.

Doua piese au fost descalificate din Etapa Nationala a concursului Eurovision 2023: vezi care sunt acestea - VIDEO

Iar pentru un efect mai bun, nu ezita sa folosesti creionul contur de buze pentru a scoate in evidenta forma V din marginea superioara a buzelor. Varful formei V ar trebui sa fie pozitionat la mijlocul buzei superioare. Apoi traseaza o linie verticala pe mijlocul buzei inferioare.

Articole din aceeasi categorie