25.01.2023
Rita Moreno, adevarul despre singurul motiv pentru care s-a intalnit cu Elvis Presley: „M-am razbunat!” Cum il descrie pe artist

Despre povestea de iubire dintre Rita Moreno si Marlon Brando s-a vorbit mult de-a lungul timpului, mai ales ca aceasta a fost extrem de tumultuoasa. Acum, insa, actrita a dezvaluit ca s-a intalnit cu Elvis Presley doar pentru ca si-a dorit sa se razbune pe fostul ei iubit care o inselase.

In varsta de 89 de ani, actrita a fost invitata in emisiunea „The View”, acolo unde a fost intrebata cu privire la infidelitatea lui Marlon Brando, alaturi de care a trait o poveste de iubire timp de opt ani de zile, in care s-au impacat si despartit de mai multe ori, potrivit People.

Gisele Bundchen si-a facut o operatie estetica si a regretat imediat

„Am gasit obiecte de lenjerie intima in casa si evident, am fost sfasiata. Am plecat acasa in lacrimi. Pe bune, eram si foarte naiva, dar si furioasa. O zi mai tarziu, insa, mi-a sunat telefonul si am auzit „Domnisoara Moreno?” Am spus „Da”, dupa care a continuat: „Aici Colonel Parker, clientul meu, Elvis Presley, te-a vazut la un eveniment si i-ar placea sa te cunoasca. Ai vrea sa iesi la o intalnire cu el?”, iar eu am fost de acord”, a spus actrita.

Motivul pentru care Brooke Shields a dezvaluit abia acum ca a fost victima unui viol: „Am facut multi ani de terapie”

De asemenea, aceasta a continuat sirul marturisirilor explicand ca s-a intalnit cu Elvis de cateva ori, descoperind ca acesta „era simpatic, dar plictisitor”.

„Era dragut, dar era plictisitor. Asadar, n-a trecut mult pana cand Marlon Brandon a aflat. A inceput sa tranteasca scaune, era furios. Mie mi-a placut. Am stat si am privit cum arunca scaune”, a mai spus ea.

Pe cand avea doar 22 de ani, Rita Moreno a inceput o relatie cu Marlon Brando. Acestia erau unele dintre cele mai in voga staruri ale anilor '50, iar actrita a marturisit mereu ca actorul din „Nasul” a fost una dintre marile ei iubiri.

Cum s-a fotografiat Delia in vacanta. Imaginile i-au surprins pe fanii artistei - FOTO

In 2013, Rita Moreno a vorbit despre relatia agitata cu craiul acelor vremuri, dezvaluind ca a inclus o tentativa de sinucidere, dar si un avort. Cei opt ani in care a fost alaturi de acesta au fost foarte tumultosi, iar cel care a ajutat-o sa se recupereze si sa-si puna ordine in ganduri sti in viata a fost barbatul care i-a si devenit sot in 1965, Leonard Gordon. Cu timpul, Marlon Brando a devenit un prieten de familie al celor doi soti.

Articole din aceeasi categorie