25.01.2023
In sfarsit mamica! Paris Hilton a facut publica prima poza cu nou-nascutul ei!

Mostenitoarea imperiului Hilton si-a luat fanii prin surprindere cand a anuntat public ca are un copil, un baietel, cu sotul ei Carter Reum.

Vedeta de 41 de ani a dat minunata veste pe pagina sa de Instagram si a inclus si prima imagine cu bebelusul ei, adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

„Esti deja iubit pana peste masura!”, a scris Paris plina de incantare. „A fost dintotdeauna visul meu acela de-a deveni mama si sunt extrem de fericta ca eu si Carter ne-am gasit unul pe altul”, a dezvaluit Hilton intr-un comunicat emis de ea si publicat in revista People. „De-abia asteptam sa ne incepem sa fim o familie impreuna, iar inimile noastre explodeaza de la atata iubire pentru fiul nostru”, a continuat comunicatul emis pe 25 ianuarie 2023.

Doliu in lumea artei! Actorul Stefan Bourosu s-a stins din viata la doar 32 de ani. Colegii lui de breasla au publicat mesaje de adio - FOTO/VIDEO

Paris Hilton n-a dat mai multe informatii cu privire la copilul ei. Micutul este primul ei copil, in timp ce sotul acesteia, Reum (40), mai are un copil, o fata de 10 ani, conceputa cu vedeta de reality show Laura Bellizzi, cu care el a avut, se pare, o singura intalnire.

Imediat ce a fost facut publica minunata veste, proaspata mamica a primit numeroase felicitari din partea celor cunoscuti si, evident, din partea admiratorilor ei. Chrissy Teigen, care a adus pe lume zilele trecute al treilea ei copil, i-a transmis lui Paris: „Un COPIL!!!!!!! Felicitari, ma bucur asa mult pentru voi doi!!!!!!!”.

Kim Kardashian a scris acelasi lucru, in timp ce modelele Victoria's Secret, Lily Aldridge, Jasmine Tookes si Sara Sampaio, i-au transmis acesteia multe felicitari.

Este fata tatei: bruneta si cu pielea maslinie! Primul si cel mai induiosator interviu cu prezentatoarea stirilor PRO TV, Tatiana Nastas, dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce prenume au ales parintii: „Inseamna noapte, intunecat, ca parul si tenul ei”- INTERVIU

Actrita Elle Fanning a spus ca Paris este „cea mai frumoasa mamica”, iar restul celor care au apreciat postarea lui Hilton s-au aratat peste masura de incantati ca vedeta de reality show a reusit, in sfarsit, sa devina mamica. Luna trecuta, blondina a povestit cum ea si sotul ei au inceput fertilizarile in vitro la mijlocul anului 2020, chiar inainte ca Reum s-o ceara de sotie pe Paris.

„Am o groaza de embrioni care asteapta, ne-am facut rezerve de asa ceva”, a dezvaluit Paris dupa ce mama ei a spus ca Paris si Reum se chinuie sa conceapa un copil. La inceputul anului 2022, blondina a recunoscut ca-si doreste vreo doi, trei copii cu sotul ei milionar. Ramane de vazut daca baietelul ei va avea sau nu frati sau surori!

Articole din aceeasi categorie