09.07.2024
Trenduri în materie de unghii pentru vara 2024 - FOTO

Vara aceasta, manichiura aduce o combinație interesantă de stiluri clasice reinventate și abordări moderne. Care sunt tendințele sezonului, dar și care sunt cele mai trendy forme de unghii, află din cadrul unui articol marca perfecte.md.

Iată câteva tendințe de la nail artista Elena Galașanu, pentru manichiură, în vara anului 2024: 

Naked nails

Simplitatea este la modă. Unghiile naturale și îngrijite sunt populare, iar oamenii se orientează către tratamente specifice pentru unghii.

Nu a permis greutăților să o doboare! Cum a fost copilăria campioanei Anastasia Nichita, dar și ce situații i-au modelat cacracterul - VIDEO

Metallic & Chrome Finish

Unghiile cu finisaj cromat sau metalic continuă să fie în tendințe. Un finisaj cromat poate fi adăugat ca un lac de sigilare sau pudră peste orice culoare de unghii. 

Culorile vibrante

Paleta de culori pentru 2024 include coral energic, turcoaz răcoritor, tonuri neutre precum bej și gri, dar și roșu intens. Nuanțele pastelate, cum ar fi lavanda și menta adaugă o notă de delicatețe.

„Ziua în care am plâns în hohote”! Olga Țapordei împărtășește fiecare moment trăit în timpul expediției spre Vârful Denali - FOTO/VIDEO

Iar în ceea ce privește formele unghiilor, sunt populare în această vară următoarele:

Manichiura slim elegantă

Manichiura slim este caracterizată de unghii subțiri și alungite, oferind mult rafinament. Această formă atemporală este emblematică pentru simplitatea sa și pentru capacitatea sa de a completa diverse stiluri vestimentare. Este preferată pentru că emană eleganță și poate fi adaptată cu ușurință atât pentru ocazii casual chic, cât și pentru evenimente formale.

Pătrat scurt

Unghiile pătrate sunt caracterizate prin vârfuri tăiate drept și margini precise. Această formă este cunoscută pentru simplitatea sa elegantă. De multe ori, sunt considerate versatile, potrivindu-se bine atât pentru un aspect casual, cât și pentru unul mai formal.

Ghid esențial pentru menținerea sănătății intestinale! Cât de importante sunt fibrele și lichidele. Victoria Ursu, nutriționist-dietetician: „Fibrele insolubile ajută la prevenirea constipației, iar fibrele solubile ne fac să ne simțim sătui”

Unghii Rotunde

Forma rotundă a unghiilor adaugă un aspect delicat și feminin mâinilor. Unghiile rotunde sunt potrivite pentru o varietate de stiluri și ocazii. Ele conferă o imagine mai blândă și mai naturală, fiind ideale pentru persoanele care doresc să evite unghiile prea ascuțite.

SURSĂ FOTO: Insragram/ salon_adriana_lucci

Articole din aceeasi categorie