25.10.2022
Complet diferite! Anastasia Fotachi a publicat pe retelele sociale o fotografie rara cu sora sa - FOTO

Modelul Anastasia Fotachi a publicat recent pe pagina sa de Instagram o imagine unde o vedem alaturi de sora sa. Vezi cat de mult seamana acestea in articolul de mai jos. 

Anastasia este foarte activa pe retelele sociale. Ea iubeste sa discute cu urmaritorii sai si sa le raspunda la intrebari. 

Asadar, unul dintre urmaritori a rugat-o pe Anastasia sa publice o fotografie cu sora sa, pe care nu a mai publicat-o anterior. 

In imagine le vedem pe Anastasia si sora sa mai mare intr-un local. 

Primele imagini de la filmarile „Doua inimi” cu Iuliana Beregoi in rol principal! Vezi ce le-a atras atentia cel mai mult fanilor - VIDEO

Apropo, sora Anasasiei, pe nume Tatiana, traieste la Kiev, este casatorita si are trei copii: Emil, Leo si Marques.

O femeie care arata cu 10 ani mai tanara decat varsta sa a dezvaluit secretul frumusetii: „Nu mai folosi prosopul sa te stergi pe fata” - FOTO

Cert este ca in familia Fotachi frumusetea este mostenita genetic, Tatiana fiind la fel de frumoasa ca si celebra sa sora, ceea ce au remarcat anterior si urmaritorii din online ai Anastasiei.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Travis Scott, primele declaratii despre stirea ca ar fi inselat-o pe Kylie Jenner cu o presupusa fosta iubita

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie