10.11.2022
Tany Vander - o schimbare nemaipomenita de look: „Am iesit din zona de confort”. Vezi cat de diferita este acum bloggerita - FOTO/VIDEO

Cunoscuta influencerita de la noi, Tany Vander a decis sa-si faca o schimbare radicala a infatisarii. Si anume, bloggerita a decis sa-si faca o noua coafura. Vezi in articolul de mai jos cum arata aceasta. 

Dis de dimineata, Tany Vander a mers la salon, pentru a-si face schimbarea mult asteptata. Aceasta a publicat un filmulet in care o vedem stand in fotoliul din salon. Tot in acel filmulet, Tany a mentionat: „Nici prin cap sa va treaca ce freza mi-am facut”. 

Nu a tinut mult intriga si chiar in urmatoriul Story o vedem pe bloggerita cu o tunsoare complet diferita. Aceasta si-a facut un bob scurt. „Nu stiu cum voua, dar mie asa de tare imi place”, a afirmat vedeta. 

Cumetrie in showbizul moldovenesc! Mihaela Tabura si-a botezat fiul si a organizat o sarbatoare de zile mari. Vezi cine sunt nasii de botez, dar si unde a avut loc marea petrecere - FOTO/VIDEO

Primind mai multe mesaje de la urmaritoarele sale cu intrebarea: „De ce ai decis sa-ti schimbi coafura?”, Tany Vander a decis sa le raspunda tuturor deodata. Aceasta a publicat o serie de InstaStoriesuri in care explica de ce a luat aceasta decizie. 

„Dupa decolorare parul meu s-a rupt foarte tare si cand mi-am scos extensiile am inteles ca alta iesire din situatie nu este decat sa ma tund scurt si sa-i permit parului sa creasca. Dar nu m-am asteptat ca o sa-mi placa”, a scris Tany Vander. 

„O mamica sexy si frumoasa”: Ella Chistol - ipostaza indrazneata pe Insulele Maldive. Vezi cum apare bloggerita in recenta sa publicatie - FOTO

De asemenea, bloggerita a mentionat ca atunci cand si-a scos suvitele a ramas socata de ceea ce a vazut. „Era oribil. Eu credeam ca parul meu arata bine, pana cand nu mi-am scos suvitele. Cand am vazut ce a ramas din parul meu, am zis ca nu are sens sa pastrez aceste fire arse. Da, am iesit din zona de confort, dar astfel ii dau posibilitatea sa creasca normal”. 

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Infuzia de rozmarin - un nou trend in materie de beauty de pe TikTok! Afla despre beneficiile acesteia de la tricoterapeutul Maria Baciu - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie