10.11.2022
„O mamica sexy si frumoasa”: Ella Chistol - ipostaza indrazneata pe Insulele Maldive. Vezi cum apare bloggerita in recenta sa publicatie - FOTO

Ella Chistol, cunoscuta in mediul online si ca cel mai calm blogger din Republica Moldova, si-a indeplinit visul si a mers impreuna cu sotul sau in Maldive.

Aflandu-se in unul dintre cele mai romantice si frumoase locuri de pe planeta, Ella Chistol se bucura de fiecare clipa, fiecare apus si rasarit. De asemenea, bloggerita face o multime de fotografii si filmulete pe care le impartaseste zilnic urmaritorilor sai. Acum o zi, aceasta impreuna cu sotul sau au mers intr-un loc minunat, plin de verdeata, care a inspirat-o foarte mult si unde a decis sa faca o mica sesiune foto. 

Infuzia de rozmarin - un nou trend in materie de beauty de pe TikTok! Afla despre beneficiile acesteia de la tricoterapeutul Maria Baciu - VIDEO

Asadar, ieri bloggerita a publicat o imagine in care o vedem altfel decat ne-am obisnuit. Este vorba despre o imagine in care o vedem pe Ella absolut goala, fiind acoperita doar cu doua frunze. 

In dreptul acestei fotografii, Ella a decis sa scrie un mesaj motivational, in care vorbeste despre feminism. 

„Dintotdeauna am fost o feminista inraita”, a afirmat Ella Chistol. „Nu-mi place cand barbatii sunt ridicati in slavi si femeia sta mai in urma. Imi place cand totul este la egal, fie ca vorbim de drepturi sociale sau de niste treburi casnice”. 

Cu toate acestea, bloggerita a mentionat ca aceasta este strict parerea sa. Aceasta a afirmat ca ea asa se simte bine, cand totul este la egal. „Imi pace sa fiu iubita si protejata, dar nu si condusa sau dependenta de cineva!” 

In concluzie, Ella Chistol a adaugat ca unele femei ar trebui sa se invete sa spuna: „Cu mine asa nu se poate!”.

Cel mai scump condiment din lume - sofranul, creste si in Moldova! Agricultorul Alexandru Drugus iti explica cum il poti folosi si care sunt beneficiile sale: „Se spune ca si Alexandru cel Mare il folosea pentru a-si trata ranile” - VIDEO

Prietenii si urmaritorii sai au ramas pur si simplu socati, in sensul bun al cuvantului, de aceasta imagine, care apropo a acumulat peste 14 mii de aprecieri. Acestia au lasat o multime de comentarii incurajatoare langa publicatia bloggeritei. 

„Superba poza”, „Lui Andrei nu ia cazut telefonul?”, „Mamica sexy si frumoasa”, „Sustin fiecare cuvant si gand”, „Cat de frumoasa descrierea”, „Poza este bomba”, „Wow!”, „Ella, esti minunata”, „Foarte frumos”, „Foarte frumoasa poza”, „Ai un corp, draga mea, frumos si pacat sa nu il arati”, „Foarte superba si sexy”, au fost doar cateva dintre comentariile scrise de internauti. 

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului femeia a adunat o comunitate de peste 176.000 de urmaritori, iar zilnic distribuie momente din viata sa de mama, femeie si bloggerita.

Te-ai plictisit de sala de forta? Antrenamentele TRX sunt solutia perfecta pentru tine. Antrenoarea Ecaterina Verbitcaia iti explica cum te pot ajuta acestea sa slabesti, dar si sa te tonifiezi - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie