23.11.2022
Platforma inovativa care te scapa usor de imperfectiuni. Afla de la specialista Tamara Stegaru mai multe despre laserul CO2 sau CO2RE: „Este un tratament foarte eficient pentru toate varstele” - VIDEO

Datorita evolutiei tehnologice, interventiile chirurgicale pot fi inlocuite cu proceduri estetice non-invazive. Ce alternative inovatoare recomanda specialistii unui centru de medicina estetica din capitala, afla din reportajul de mai jos, marca O Seara Perfecta. 

„Sunteti la centrul de medicina estetica Salvia Med&Spa. Serviciile noastre sunt dermatologie, cosmetologie, chirurgie mini-invaziva, terapie complimetare, nutritie. Terapiile complimentare le reprezentam prin spa terapie, adica tratamente prin apa. Am combinat medicina clasica si terapiile complimentare pentru a aborda un management in sanatate si frumusete”, Tamara Stegaru, proprietara Centru de medicina estetica Salvia Med&Spa.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Laserul CO2RE este cel mai avansat laser CO2 disponibil pe piata din Republica Moldova. 

„Platforma CO2RE, altfel numita CO2 este o platforma versatila, foarte efecienta cu o tintire directa asupra zonei pe care ne dorim sa o tratam. Are trei tipuri de tratament: estetic, chirurgical si intim. Platforma chirurgicala ne permite sa inlaturam toate tipurile de formatiuni existente pe suprafata corpului, adica formatiuni benigne. De asemenea, cicatricele post traumatice, cheloide, hipertrofice, post acneice. Aceasta platforma dispune si de CO2 intima. Este un tratament foarte eficient pentru toate varstele. De exemplu, femeile care au nascut si au nevoie de refacerea laxitatii vaginale, tonusului vaginal. Este recomandata si in perioada de menopauza, pentru ca fiecare varsta are schimbarile sale, cum ar fi atrofia vaginala si nu in ultimul rand mareste sensibilitatea vaginala. Femeile se pot bucura de asa numitul termen „squirt” in sexologie”,Tamara Stegaru, proprietara Centru de medicina estetica Salvia Med&Spa.

„Vreau sa va prezint cel mai inovativ model de laser chirurgical CO2. CO2 este un laser cunoscut in medicina. Insa, tehnologiile se dezvolta si astazi avem lasere mult mai puternice, care au un efect mai bun, perioada de restabilire este mai mica si pacientul nu simte un disconfort mare”, Alexei Deaghilev, specialist in dermatologie estetica. 

Sunt mandri de succesul pe care l-au obtinut in acest an. Afla de la Vasile si Vitalie Advahov daca au reusit acestia sa castige bani prin intermediul piesei „Trenuletul”: „Eu nu stiu, sa fim critici sau mai putin critici?” - VIDEO

Laserul poate fi aplicat pe mai multe parti ale corpului.

„El poate fi aplicat pe fata, gat, maini. Reabilitarea dupa laser este destul de rapida, in decurs de o saptamana. Este nevoie de putine sedinte cu acest laser. Astazi vom elimina hematoame. Pentru inceput vom aplica o crema anestezica, dupa care lucram cu laserul. Dupa procedura prelucram zona cu un praf anestezic local. De asemenea, venim cu recomandari pentru clien. Trebuie sa evite apa, sauna, bazinul, sa nu poarte lantisoare, haine masive. Pentru acest lucru este nevoie de o sedinta, insa totul este in dependenta de client. Uneori poate fi nevoie si de cateva sedinte”, Alexei Deaghilev, specialist in dermatologie estetica. 

Cum are loc prima sedinta la psiholog, dar si cand trebuie sa te adresezi la acesta? Olesea Golban Badura, psiholog: „Poti fi liber sa-ti exprimi emotiile indiferent de etnie, gen sau ce orientare sexuala ai” - VIDEO

Procedura este una usoara, iar perioada de recuperare este minima. 

„Ma asteptam la dureri mult mai mari, a durat mult mai rapid si ma bucur ca a fost suportabil. Mi se pare minunat. Sper sa fie rapida recuperarea”, Natalia Rau, clienta. 

„Va invitam cu drag la noi, la o consultatie personalizata, unde vi se va elabora un algoritm de tratament personalizat”, Tamara Stegaru, proprietara Centru de medicina estetica Salvia Med&Spa.

Articole din aceeasi categorie