23.11.2022
Sunt mandri de succesul pe care l-au obtinut in acest an. Afla de la Vasile si Vitalie Advahov daca au reusit acestia sa castige bani prin intermediul piesei „Trenuletul”: „Eu nu stiu, sa fim critici sau mai putin critici?” - VIDEO

Vasile si Vitalie Advahov au fost invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Cei doi au vorbit despre emotiile pe care le-au simtit atunci cand au evoluat recent pe Stadionul Zimbru, dar si despre spectacolul „Noroc Fest” care va avea loc luna viitoare.

Vasile si Vitalie au recunoscut ca look-ul lor s-a schimbat foarte mult odata cu participarea la concursul Eurovision. „Cred ca mai multa lume a simtit o schimbare in noi, in fratii Advahov si cred ca este o schimbare spre bine. Eurovisionul a fost pentru noi o experinta buna din care am invatat foarte multe lucruri.”, a spus Vasile.

Ariana Grande surprinde cu o noua transformare spectaculoasa de look. Si-a vopsit parul blond: „Esti uimitoare” - FOTO

Dupa ce au reprezentat Moldova la Eurovision cei doi instrumentisti au avut parte si de o perioada foarte solicitanta din punct de vedere profesional. „A fost un an prea solicitant. Practic am fost mai mult plecati de acasa. Vreau sa spun ca scena nu a fost intr-atat de mare si am mai cantat in asemenea sali, doar ca publicul a fost extraordinar si sustinerea moldovenilor si a romanilor a fost extraordinara.”, a mentionat Vitalie Advahov.

Intrebati daca piesa „Trenuletul” cu care au participat in cadrul concursului le-au adus bani, Vasile a raspuns: „Eu nu stiu, sa fim critici sau mai putin critici? Cand am plecat la Eurovision putini au vrut sa sustina echipa noastra pentru acest concurs.”, iar Vitalie a adaugat: „A coincis si razboiul care a inceput si la noi s-a blocat tot, tot. Sa spun asa, bani nu am facut, dar nu ne pare rau ca am ajuns acolo unde am ajuns. Nu ne pare rau ca am facut o piesa care deja nu este a noastra, dar a poporului. Ne mandrim.”

Pique si Shakira, ca doi straini la meciul fiului lor. L-au aclamat frenetic, impreuna, dar separat

Recent, Fratii Advadov au creat si o atmosfera de neuitat si au evoluat cu piesa „Trenuletul” in cadrul meciului amical dintre Moldova si Romania. „Baiatul meu a fost suparat de ce a fost 5-0 si eu i-am spus: „Aici nu este Eurovision.””, a spus Vitalie.

Acum instrumentistii se pregatesc pentru un spectacol grandios, iar biletele sunt deja sold out. „Aici iarasi este o problema pentru ca sold out suna frumos, dar lumea vrea la spectacol.”, a povestit Vitalie Advahov.

„S-a transformat Potcoava de Aur intr-un Noroc Fest. Vreau sa anunt pentru cei care nu cunosc. Vor fi doua evenimente pe an, unul iarna si altul vara. Noi am dorit ca mai multi artisti sa cante in spectacol. Cel mai placut pentru noi este ca intr-adevar este sold out in ambele zile. Nici nu am reusit sa promovam evenimentul. Inseamna ca lumea incurajeaza ce facem noi. In prima zi va fi muzica populara, dar va canta cu noi si Carla's Dreams. A doua zi va fi la fel Carla's Dreams si Andra.”, a spus de asemenea Vasile Advahov.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Articole din aceeasi categorie