18.07.2023
„Eu nu am plans nici pentru un barbat din viata mea”! Diana Ballerini raspunde haterilor care o judeca pentru ca a dat o petrecere cu ocazia divortului - FOTO

Diana Ballerini a divortat recent, iar cu aceasta ocazie a organizat o petrecere. Dupa ce a facut public anuntul, internautii au venit cu mai multe mesaje, iar femeia de afaceri a dat si un raspuns. Vezi mai multe detalii in articolul de mai jos.

Femeia de afaceri, Diana Ballerini a venit cu un raspuns pe pagina sa de Instagram pentru toate fetele care o judeca sau acuza. „Multe din frustratele care stau pe toate paginile si ma judeca, critica sau acuza, sa va spuna Duamna Diana doar una: <<Eu nu am plans nici pentru un barbat din viata mea si nici nu o voi face. Pentru ca eu sunt independenta emotional si financiar>>”.

Internautii au afirmat ca Diana a fost impreuna cu Marco Ballerini doar pentru banii lui, iar acest a deranjat-o pe femeie, astfel, ea a dezvaluit: „Si cele care se preocupa ca am stors pe cineva de bani, va dau conturile mele sa imi achitati creditul de 1 milion de lei si sa nu mai bociti ca eu am fost o norocoasa si acum sunt o nemultumita. Daca nu cunoasteti, mai bine inchideti gurile. Nu sunteti nici macar la degetul meu mic”.

Say Cheese! TOP 10 vedete din Moldova care au cele mai frumoase zambete - FOTO

Diana Ballerini a organizat o petrecere pentru faptul ca a divortat, iar acest lucru l-a facut public si pe pagina sa de Instagram. Se pare ca unii din internauti au fost deranjati de acest lucru si i-au scris mai multe mesaje in privat. „Da si am dat petrecere ca viata nu se termina cu un divort sau doua. Numarati-va zilele voastre fericite si nu divorturile mele”, a adaugat femeia de afaceri.

„Calatoria noastra ia sfarsit”! Marcela Paladi revine acasa pe picioare. Ce mesaj emotionant a publicat tanara pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Fiica Loredanei Groza a implinit 25 de ani. Cat de frumoasa este Elena - FOTO

Articole din aceeasi categorie