23.09.2022
Afla cine este Joel Rich, noua iubita a actorului Johnny Depp

Intreaga lume a aflat despre Joel Rich in urma cu cateva luni. Aceasta este avocatul actorului, care i-a reprezentat interesele in timpul procesului din Marea Britanie. In urma cu cateva zile, tabloidele internationale au inceput sa scrie despre faptul ca Depp este intr-o relatie cu avocatul sau. Reprezentantii actorului si insusi acesta inca nu au comentat aceasta veste. Asadar, in acest articol iti povestim mai multe detalii despre probabila iubita a lui Johnny. 

In primul rand, Rich are un sot. Insa, dupa spusele prietenilor sai, Joel Rich si sotul sau nu locuiesc impreuna deja de cateva luni. Cei doi au doi copii comuni. 

Kate Middleton a purtat o tinuta cu o semnificatie speciala in prima aparitie dupa inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a

Joel nu a facut parte din echipa de avocati care il reprezentau pe Depp la procesul care a avut loc in Virginia. Insa, in ciuda acestui fapt, ea totusi a venit la proces pentru a-l sustine pe Depp si pe avocatul sau, Camilla Vasquez. Exista chiar si imagini pe retelele sociale unde femeile se imbratiseaza, sarbatorind astfel victoria. 

Rich locuieste la Londra si este partenerul firmei internationale de avocatura „Schillings”. Aceasta se ocupa de protejarea reputatiei clientilor de acuzatii false si calomnioase in print, internet si retelele sociale.

Verde menta - una dintre cele mai populare culori ale sezonului! Actrita Lili Reinhart iti arata cum poti purta aceasta culoare pentru a obtine un look perfect - FOTO

Apropo, Depp nu este singurul client celebru al avocatului. Ea a aparat-o anterior pe Meghan Markle intr-un proces impotriva editorilor „Mail on Sunday” in 2021.

Articole din aceeasi categorie