23.09.2022
Brad Pitt si-a lansat propria afacere cu produse de ingrijire a pielii, inspirat de fosta iubita Gwyneth Paltrow. Top 5 secrete de frumusete de la starul american - VIDEO

Brad Pitt a stapanit deja arta imbatranirii inverse pe marele ecran in memorabilul rol Benjamin Button si adesea este intrebat cum reuseste sa-si pastreze un look mereu fresh si in realitate. Acum, starul din „Legendele Toamnei” vine si cu un raspuns, mai exact cu propria gama de produse dedicate pielii.

Brad Pitt si-a lansat propria linie de produse de ingrijire a pielii, fara gen, se adreseaza oricui, si marturiseste ca isi doreste ca „Le Domaine” sa atinga succesul „imperiului” „Goop” construit de fosta sa iubita Gwyneth Paltrow, potrivit unor declaratii pentru Vogue.

Actorul de Oscar a anuntat pentru inceput o gama de patru seruri, emulsii si creme cu preturi cuprinse intre 80 si 385 de dolari.

Fiecare dintre acestea are in compozitie ulei de masline obtinut din culturile de pe terenul de la Miraval din Franta, pe care l-a cumparat impreuna cu fosta sotie Angelina Jolie, dar si o molecula care combina „proprietati puternice”, provenita din semintele de struguri de la podgoria Beaucastel.

Valentina Nafornita - plimbare romantica alaturi de iubitul sau, Cristian Spataru. Vezi ce destinatie au ales indragostitii pentru a petrece timpul impreuna - FOTO/VIDEO

Pitt a creat acest business in parteneriat cu familia Perrin, cea care detine Beaucastel si care este, de asemenea, partenera sa in faimosul vin rose Chateau Miraval.

Cu toate acestea, Pitt insista ca „nu vrea sa fuga de imbatranire”, declarand in interviul pentru Vogue ca este „un concept de care nu putem scapa” si sustine ca ideea de „anti-imbatranire” este „ridicola”, un „basm”.

„Dar ceea ce este real este sa-ti tratezi pielea intr-un mod sanatos. Si este ceva ce am invatat sa fac pentru meseria mea, dar care in acelasi timp te face sa te simti mai bine”, a continuat el.

Pitt a marturisit ca nu a avut intotdeauna cele mai bune idei de ingrijire a pielii, dar a remarcat ca, atunci cand s-a gandit sa lanseze „Le Domaine”, a cautat inspiratie la cineva care a incurajat mereu obiceiurile de infrumusetare sanatoase: fosta iubita Gwyneth Paltrow.

„Imi place ce a facut Gwyneth cu Goop”, a spus Pitt care a avut o relatie cu Paltrow timp de trei ani, din 1994 pana in 1997. „Ea imi este inca o prietena foarte draga si a construit acest imperiu. A avut intotdeauna asta in ea, e o buna coordonatoare, este creativa si a construit un brand minunat”.

„De fapt, daca ma gandesc la asta, ea a fost probabil prima care m-a facut sa ma spal pe fata chiar si de doua ori pe zi... poate”.

Dupa ce a publicat un filmulet hazliu, Victoria Rosca a fost criticata de catre o urmaritoare. Vezi cum a raspuns aceasta comentariilor rautacioase si ce video a postat ulterior: „Eu rar dau replici, dar...” - FOTO/VIDEO

„Pe masura ce imbatranesc, ma gandesc mai mult la calitatea vietii si la felul cum imi petrec timpul, asta este directia. Cred ca, dupa lockdown, multi oameni s-au gandit la cum ne petrecem de fapt timpul, de ce ne macinam atat de mult, pentru ce ne dedicam viata? Si cred ca familia si prietenii sunt tot ceea ce conteaza la sfarsitul zilei”.

Top 5 sfaturi de frumusete de la Brad Pitt

Brad Pitt a oferit si cinci sfaturi de infrumusetare pentru anii „vintage”. Actorul american recomanda, evident, Le Domaine, apoi un stil de viata sanatos, sa fii inconjurat de familie si prieteni, sa ramai creativ, sa mananci sanatos, sa faci sport, dar nu la nivel de obsesie.

Articole din aceeasi categorie