08.09.2022
Katy Black a decis sa isi faca o schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum tanara, dar si cum a reactionat sotul sau cand a vazut-o: „Eu nu am cuvinte” - VIDEO

Recent, Katy Black a aparut pe pagina sa de Instagram cu un anunt pentru urmaritorii sai. Tanara a spus ca vrea sa isi faca o schimbare radicala. Pentru a mentine intriga pentru mai mult timp, Katy nu a mentionat ce schimbare anume intentioneaza sa-si faca. Asadar, vezi mai jos cum arata acum bloggerita. 

Se pare ca acum Katy Black este intr-adevar pregatita pentru nastere. Tanara si-a schimbat radical coafura si, dupa spusele lui Cristian Cebotari, a mai ramas sa isi reimprospateze manichiura. 

„Eu nu am cuvinte”, a mentionat Katy Black. 

Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

Bloggerita are acum o frizura mai scurta si, de asemenea, si-a vospit parul intr-o alta nuanta, mai rece. 

Sotul sau, Cristian Cebotari a ramas incantat de noua infatisare a sotiei sale. „Am vazut ca ai pus videoclipul cela si am zis ca nu mai uit, ca am sa ma uit in realitate, ca sa fie o emotie adevarata. Si cand am deschis poarta si te-am vazut, m-am gandit ca iti sta foarte bine, esti sexy. Foarte tare imi place”.

Chiar daca recent, Katy a recunoscut ca isi vrea inapoi lungimea si culoarea naturala a parului sau din trecut, totusi ea a facut acest pas, l-a taiat si l-a vospit.

Cum a reactionat tenorul Dumitru Mitu la saltul cu parasuta al iubitei sale, Iuliana Maranciuc: „Cateva zile am fost foarte rece” - VIDEO

Videoclipul cu schimbarea sa a acumulat aproape 12 mii de vizualizari, iar internautii la fel au mentionat ca bloggeritei ii sta foarte bine cu aceasta coafura. „Iti sta super”, „Cu orice frizura sau culoare a parului iti sta minunat”, „Wow, chiar m-ai inspirat!”, „Tare frumos”, „Wow, Katy arati minunat, nemaipomenit de frumos”, „Wow wow si iarasi wow”, „Frumoasa ca intotdeauna”, „Ce trasformare minunata”. 

Katy Black este o bloggerita din Republica Moldova. Impreuna cu Cristian Cebotari formeaza o familie frumoasa si se bucura de peste 500.000 de urmaritori in mediul online. Sotii au impreuna doi fii, Simon si Eugen, iar acum sunt in asteptarea a celui de al treilea copil, care la fel va fi un baietel.

Piesa a reinviat! Radu Sirbu a lansat un remix la piesa „Dragostea din tei”. Vezi cum suna compozitia: „Dupa vacanta, am venit asa de inspirat ca in doua zile am si pregatit piesa” - VIDEO

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie