14.10.2024
Iuliana Beregoi - așa cum n-ai mai văzut-o! S-a făcut blondă și a renunțat la părul lung. Reacția fanilor: „Te scoate în evidență” - VIDEO

Iuliana Beregoi și-a schimbat radical look-ul! Recent, interpreta a postat mai multe video-uri pe pagina ei de Instagram cu noua tunsoare, dar și cu o altă nuanță la păr.

„Merg spre salon, nu știu ce fac astăzi la păr, dar cu siguranță fac ceva! Abia aștept să ajung acolo să iau o decizie”, a spus Iuliana într-un InstaStory.

De ce nu e bine să mănânci fructe seara, dar și ce te poate ajuta să scapi de burtică? Află totul de la gastroenterologul Larisa Paneș: „Pe parcursul somnului noi...” - VIDEO

Soția și fiica prezentatorului PRO TV, Anatolie Melnic, au însoțit-o pe Iuliana la salon. Tot ele au ajutat-o pe Beregoi să ia decizia.„Astăzi sunt martoră la o schimbare de-a Iulianei. Aici este o conferință de presă și de păreri”, a spus Tatiana Melnic pe Instagram. 

În cele din urmă, Iuliana Beregoi a fost tunsă scurt, dar și i-a fost schimbată nuanța părului. Acum ea este blondă: „Toată energia negativă, adio! Cum arată? Nu pot să mă satur! Nu m-am așteptat că o să-mi placă atât de mult”.

Ce este vibrația personală? Perspectivele terapeutului energetic Lilia Potîrniche: „O dată la câțiva ani se schimbă vibrațiile, iar acum este...” - VIDEO

În secțiunea de comentarii, interpreta de la noi a primit zeci de mesaje, în care fanii i-au scris că noua tunsoare chiar o avantajează: „Vai! Ador, ador, cât de sănătos și lucios”, „Wow, îți stă bine”, „Am crezut că nu ți s-ar potrivi cu păr scurt, însă acum mi-ai arătat că m-am înșelat, deoarece chiar te scoate în evidență, mereu frumoasă și minunată”, „Ești prea frumoasă”.

„Hramul Oraşului Chișinău”, „Retro Party! La Butoiaș” sau concertul „Vreme trece, vreme vine”! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1,5 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popuraritate încă de la o vârstă fragedă. Ea este personaj principal în filmul „Două inimi”, o poveste fascinantă despre dragoste, motivație, încredere și împlinirea visurilor.

SURSA FOTO/VIDEO: INSTAGRAM/iulianaberegoiofficial

Articole din aceeasi categorie