14.10.2024
Ce este vibrația personală? Perspectivele terapeutului energetic Lilia Potîrniche: „O dată la câțiva ani se schimbă vibrațiile, iar acum este...” - VIDEO

Fiecare zi are o vibrație, fiecare zi are o energie, de ele depind stările noastre zilnice. În platoul emisiunii O Seară Perfectă, terapeutului energetic Lilia Potîrniche a dezvăluit ce sunt de fapt vibrațiile și energiile.

Într-o lume aflată în continuă schimbare, conceptele de vibrații și energii devin din ce în ce mai actuale.

Terapeutul energetic Lilia Potirniche ne împărtășește viziunea sa asupra acestei tranziții colective și personale, explicând cum ne afectează procesul de înălțare a vibrațiilor: „Atât vibrațiile, cât și energiile sunt una și aceeași, doar că acum noi trecem de la un nivel la altul. Înainte lumea se obișnuise cu aceste vibrații mai mici, dar acum dacă au posibilitatea, lucrează pentru a obține energii mai înalte”.

Omenirea se află într-un proces de trecere de la vibrații mai joase la unele mai înalte, susține terapeutului energetic Lilia Potîrniche. Acest salt nu este doar o simplă schimbare, ci o transformare a modului în care percepem realitatea, mai spune ea: 

„Majoritatea oamenilor acum ies dintr-un mediu distructiv și intră într-un mediu constructiv, iar în această trecere ei nu înțeleg ce se întâmplă pentru că, simt în interiorul lor depresie, atacuri de panică. Mulți oamnei nu înțeleg ce se întâmplă cu ei și nu știu ce să mai facă pentru că, în interior este pustiu, în cap nu au niciun scop, pierd tot și nu se pot concentra pe ce urmează. Acest lucru se întâmplă atunci când un om alege să-și schimbe vibrațiile și energiile”, spune Lilia.

„Hramul Oraşului Chișinău”, „Retro Party! La Butoiaș” sau concertul „Vreme trece, vreme vine”! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Totuși, Potîrniche poate să te ajute să te regăsești din punct de vedere energetic: „Eu pot face ca lumea să înțeleagă și să-i orientez spre vibrațiile și energiile lor. În timp de trei luni, oamenii se pot regăsi”.

Nu este vorba doar despre o experiență individuală. Lilia notează: „O dată la câțiva ani se schimbă vibrațiile, iar acum este acel moment când asta se întâmplă cu tot pământul, nu doar cu noi”.

Ala Zasmenco - o mireasă inedită! A strălucit într-o rochie alb-negru și a purtat pălărie. Ce a povestit interpreta despre momentul în care a fost condusă la altar chiar de fiul ei - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie