14.11.2022
Iti doresti sa beneficiezi de un rasfat complet al mainilor? Specialista Marina Braniste iti propune un tratament spa cu parafina: „Rezultatul este foarte bun” - VIDEO

Mainile sunt cartea de vizita a unei femei. Vremea rece de afara este inamicul numarul unu pentru pielea neteda, care are de suferit daca nu o ingrijim cum trebuie. Insa, tratamentul cu parafina iti vine in ajutor. Ce presupune procedura, dar si cum poti avea grija de mainile tale fara a merge la salon, afla imediat din reportajul de mai jos, marca O Seara Perfecta. 

Scrub, crema pentru maini si proceduri cosmetologice. Exista mai multe metode care te pot ajuta sa obtii o piele cat mai catifelata. 

„Astazi vom face procedura cu parafina pentru maini. Este o procedura binevenita in perioada rece a anului. Asa cum avem temperaturi reci afara, acestea ne afecteaza mainile si fata”,  Marina Braniste, doctor in medicina estetica. 

Tratamentul este format din cateva etape.

„Prima etapa va fi un scrub pentru maini, pentru a exfolia pielea moarta. Apoi avem o lotiune antiseptica. Urmeaza o crema emolienta, dupa care scufundam mainile de cateva ori in parafina. Apoi, in aceste manusi, timp de 15-20 minute temperatura se pastreaza si rezultatul este foarte bun”, Marina Braniste, doctor in medicina estetica.

Procedurile de ingrijire a tenului sunt interzise femeilor insarcinate? Afla de la esteticiana Ana Platonov cum sa ai grija de pielea ta chiar si atunci cand esti gravida - VIDEO

Pentru rezultate mai bune, trebuie sa mergi regulat la aceasta procedura.

„Poate fi facuta o data la 10 zile, de cei care sufera de aceasta problema a pielii. Noi oferim pacientilor nostri un bonus o data in luna, atunci cand vin pentru un tratament facial. E binevenita anul imprejur sa fie facuta, insa in perioada rece are o necesitate mai mare. Poate fi facuta pana in aprilie maximal. Omul se adreseaza cand are aceasta problema, de aceea si am spus ca in perioada rece se simte mai mult. In perioada calda nu se simte atat de mult”, Marina Braniste, doctor in medicina estetica. 

Rezultatul este o piele a mainilor mai catifelata si mai puternica in fata vremii aspre.

„Beneficiile procedurii e ca imbunatateste circulatia sanguina. In acelasi timp, reface bariera celulara”, Marina Braniste, doctor in medicina estetica. 

Igor Cuciuc a lansat o noua melodie in care promoveaza traditiile si obiceiurile Republicii Moldova: „Am reusit sa aratam ca mamaliga este un simbol al tarii noastre” - VIDEO

„In conditii de casa, eu recomand sa faceti in fiecare saptamana scrub. Si, in fiecare seara, sa ne dam cu o crema nutritiva, care contine vitamina A, E. In perioada rece avem nevoie de hranire, pentru a reface bariera celulara. In perioada calda, folosim hidratarea. De asemenea, trebuie sa purtam manusi zilnic, pentru a proteja mainile”, Marina Braniste, doctor in medicina estetica. 

Cleopatra Stratan, adevarul despre relatia cu soacra ei. Cum se inteleg, de fapt, cele doua

Nu doar femeile, ci si barbatii trebuie sa aiba grija de aspectul mainilor.

„Pentru barbati dau eu o sugestie femeilor. Sa aveti grija, ca si partenera, de el si in fiecare seara sa-l dati cu crema. Barbatii au multe griji pe parcursul zilei si nu pun accent pe acest lucru. E o manifestare de grija”, Marina Braniste, doctor in medicina estetica. 

Articole din aceeasi categorie