14.11.2022
Procedurile de ingrijire a tenului sunt interzise femeilor insarcinate? Afla de la esteticiana Ana Platonov cum sa ai grija de pielea ta chiar si atunci cand esti gravida - VIDEO

O noua abordare, o noua viziune si noi tehnici. Cu asta a revenit Ana Platonov de la Barcelona. Tendintele in industria frumusetii se schimba mereu si astfel aceasta a povestit in studioul emisiunii O Seara Perfecta despre cum trebuie sa iti ingrijesti tenul toamna, dar si ce proceduri iti sunt permise sa faci daca esti insarcinata.

Dupa 20 de ani de blond, Ana Platonov a revenit la culoarea sa naturala a parului. Intrebata cum se simte cu noua schimbare de look, aceasta a raspuns: „Foarte bine ma simt. Ma simt eu. Se spune ca unde deschide usa o blonda nu o deschide o bruneta, dar uite ca am ajuns la o maturitate a gandirii in care ma simt foarte bine bruneta. Mi-am propus sa-mi reanimez si parul pentru ca de fapt acesta a fost momentul de cumpana care m-a marcat si am spus „Pana aici a fost”. Nu mai aveam ce vopsi. Sunt intrebata foarte des daca nu tanjesc dupa blond. La moment nu, dar nu este exclus ca intr-o zi sa se intample acel moment.”

De langa faptul ca si-a schimbat nuanta parului, Ana are si un stil vestimentar ceva mai deosebit decat de obicei. „Mi-am propus cumva sa traiesc ceea ce simt.”

Ana a povestit si faptul ca de curand a fost impreuna cu echipa sa la Barcelona. „Aveam o traditie pana la pandemie de a merge in Barcelona o data pe an si cumva informatia era dizolvata pentru ca faceam aceste vizite anual. Dupa pandemie a fost o pauza de aproape 3 ani si respectiv s-a adunat un amalgam de informatii. Barcelona a fost si o doza de respiro pentru rutina.”, a mentionat esteticiana.

Britney Spears, dezvaluiri despre problemele de sanatate pe care le-a dobandit in urma cu trei ani: „Nu exista leac!”

De asemenea, cu venirea toamnei s-au schimbat si unele proceduri de ingrijire a tenului. „Inca o data ne-am convins ca naturaletea si tratamentele bazice vor ramane mereu actuale. S-au lansat produse noi in materie de continut, dar si ambalaj. A fost pus mult accent pe partea de bio, fara plastic, tot ce inseamna non invaziv si non chimic. Tocmai s-au lansat niste produse pe baza de probiotice, produse destinate tenului alergic, gravidelor, pentru femeile cu ten de bebelus.”, a mentionat Ana Platonov.

Mit sau nu, se spune adesea faptul ca in sarcina nu este permis sa faci proceduri de ingrijire a tenului. Cu toate acestea Ana a explicat totusi care este adevarul. „Fiecare femeie decide pentru ea ce este mai bine. Noi recomandam un spectru foarte ingust de tratamente si mai exact tratamente non invazive, tratamente bazate pe hidratare, masajul facial. Categoric sunt interzise tratamentele bazate pe curent, pe peelinguri chimice foarte agresive.”

Expresiva Printesa Kate la slujba de Ziua Comemorarii de la Cenotaf din Londra, pentru prima data langa Regina consoarta Camilla

Articole din aceeasi categorie