14.11.2022
Igor Cuciuc a lansat o noua melodie in care promoveaza traditiile si obiceiurile Republicii Moldova: „Am reusit sa aratam ca mamaliga este un simbol al tarii noastre” - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul de muzica populara Igor Cuciuc. Artistul a venit cu o noua premiera, o melodie care se numeste „Mamaliga neamului” si in care abordeaza, potrivit lui, o tema originala. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

La inceputul emisiunii, Igor Cuciuc a interpretat o piesa pe care a lansat-o acum un an, cu ocazia sarbatorilor pascale. „Am hotarat ca va fi potrivita pentru o sarbatoare”. 

„Cele mai frumoase amintiri sunt atunci cand ne adunam cu toate neamurile in sat, la o zi de nastere, la hram”, a mentionat artistul. 

Cleopatra Stratan, adevarul despre relatia cu soacra ei. Cum se inteleg, de fapt, cele doua

In curand, Igor Cuciuc va merge intr-un turneu. „Merg acolo unde este multa lume. Voi avea un mic turneu in Europa. Voi pleca in Italia, Milano, Padova. Voi lua si familia cu mine. Daca Andreea va reusi sa lanseze o noua melodie, va merge cu mine pentru o saptamana in Italia. Va merge si Gheorghe Topa. Impreuna facem un tandem minunat”. 

Zilele trecute, interpretul a lansat o noua melodie, alaturi de un videoclip oficial, despre mamaliga. „Asta mi-a venit ca idee. Eu cand scriu un cantec, ma gandesc sa abordez o tema originala. Melodia este semnata de mine. Eu zic ca ne-a reusit si am reusit sa aratam ca mamaliga este un simbol al tarii noastre”.

Tatiana Maxian - peripetii de ziua sa de nastere! Afla de ce a intarziat bloggerita la propria ei petrecere, dar si de ce nu a dormit 3 zile - VIDEO

„Eu cred ca e un videoclip care va atrage toti turistii la noi. Cand vor vedea ce bucate avem, friptura, mamaliga si paine. Suntem in bucatarie cei mai tari”, a adaugat Igor Cuciuc.

Potrivit interpretului, cea mai buna mamaliga a fost facuta de: „Socrul meu. El facea mamaliga. Ma suna cand eram in drum si imi spunea ca atunci cand voi fi alaturi, el va face mamaliga”.

In continuare, Anisoara Loghin l-a provocat pe interpret sa joace intr-un joc interesant. Artistul trebuia sa citeasca cinci cuvinte si din toate acestea sa faca o declaratie de dragoste sotiei sale. Igor Cuciuc s-a descurcat de minune, iar declaratia sa a fost foarte emotionanta pana intr-un final. Cu urmatoarele cinci cuvinte, Igor Cuciuc trebuia sa formuleze o explicatie pentru un inspector de politie care te-a oprit pentru o incalcare. 

Articole din aceeasi categorie