13.11.2022
Cleopatra Stratan, adevarul despre relatia cu soacra ei. Cum se inteleg, de fapt, cele doua

Cleopatra Stratan, in varsta de 21 de ani, si Edward Sanda s-au casatorit in urma cu un an si formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri. Cei doi colaboreaza si pe plan profesional si sunt mai tot timpul impreuna. Artista a dezvaluit acum si care este relatia cu parintii sotului ei.

„Eu sunt un caz norocos. Sunt foarte norocoasa de mama soacra, Edi are niste parinti superbi. Sunt atat de buni la suflet si de minunati, sunt exact ca parintii mei. Ii iubesc ca pe parintii mei. Ma bucur de fiecare data cand ii vad. Edi are o surioara superba, mai mica, bineinteles si imi e foarte ciudat sa o numesc cumnata, pentru ca are 5 ani aproape. Ma bucur foarte mult ca am norocul asta de socrii si ii consider si eu ca a doua pereche de parinti.”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit Wowbiz.

Meghan Markle vrea sa ii faca lui Lilibet un cadou de 410 mii de lire sterline. Afla destre ce este vorba

De asemenea aceasta a adaugat: „Sora lui Edi canta si ea, asculta si piesele noastre si pe ale altor artisti, dar fredoneaza non-stop. Vad si ce posteaza mama soacra, o vad si eu prin casa, pe unde mergem, tot fredoneaza si asculta muzica. E foarte bine, e normal, avand un frate cantaret, era cumva inevitabil sa nu fie asa, dar cine stie ce i-o placea cand o mai creste. Daca o vrea sa mearga pe muzica, noi suntem aici, o ajutam. Daca nu, o sa o sustinem in ceea ce vrea sa faca si asta e valabil si la fratele meu. Pe masura ce cresti iti dai seama ca poate iti plac alte lucruri. Daca nu ai o baza in ceva anume, poti sa te ramifici in absolut orice. Asta i-am spus si lui Cezar. Daca o sa vrei in viata asta sa faci muzica, fa. Daca vrei sa faci matematica, ca poate asta iti va placea, poftim. Important e sa faci ce iti place si ce te face fericit.”

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. 

Asa arata Bianca Spermezan, superba iubita a lui Denis Roabes de la The Motans. Afla cum a cunoscut-o artistul pe aleasa inimii lui: „E insula mea” - FOTO

Articole din aceeasi categorie