21.05.2024
Diana Ballerini, din nou sub bisturiu: „Nu este tare popular la noi, dar cu siguranță va fi după ce o să fac eu” - FOTO/VIDEO

Ea vrea să atingă perfecțiunea. După liposucție, lifting mamar, blefaroplastie și mărirea sânilor, femeia de afaceri Diana Ballerini s-a hotărât la cea de-a cincea operație estetică.

Operația va avea loc peste câteva zile, la data de 24 mai. Despre acest lucru, Diana a anunțat pe social media, acolo unde și-a îndemnat abonații să ghicească ce urmează să-și mai facă.

De asemenea, Ballerini a spus că în viitorul apropiat nu mai planifică alte intervenții.

Atmosferă estivală la o terasă din capitală! Ce surprize a pregătit localul pentru clienții săi: „De fiecare dată când venim aici...” - VIDEO

„Mă uitam acum în oglindă și mi-am adus aminte ce fac eu pe 29 și cam așa, mă strânge în spate, dar vorba aia. Cine nu risca nu bea șampanie. Mai fac și asta și gata, degrabă nu mai fac nimic. Mi-ați dat un milion de variante. De la rinoplastie, la urechi, implant de păr, pomeți, ridicarea feței. Absolut nimeni nu a ghicit ceea ce voi face eu pe 29, absolut nimeni. Este ceva ce nu este tare popular la noi, dar cu siguranță va fi după ce o să fac eu”, a spus femeia de afaceri.

Puțini au așa ceva acasă! Soții Cebotari au dezvăluit cum arată camera secretă din locuința lor - VIDEO

Pentru a ține și mai mult urmăritorii în suspans, Diana nu a divulgat prea multe detalii.

Diana Ballerini este o femeie de afaceri de succes de la noi. Aceasta are o fiica, Iris și un băiat pe nume Gabriel.

Articole din aceeasi categorie