21.05.2024
Puțini au așa ceva acasă! Soții Cebotari au dezvăluit cum arată camera secretă din locuința lor - VIDEO

Katy Black și Cristian Cebotari formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de bloggeri din Moldova și muncesc tot mai mult pe zi ce trece pentru ca să-și realizeze visurile.

De curând soții au anunțat că urmează un nou proiect pentru ei, mai exact, aceștia și-au propus să lanseze primul lor podcast.

Și pentru că au o locuință încăpătoare, la cel de-al treilea nivel al casei, cei doi au amenajat propriul lor studio de filmări, acolo unde au reușit să filmeze prima ediție a podcastului.

Deoarece sunt abia la început de cale, Katy și Cristian Cebotari se ocupă atât de regie, cât și de make-up, vestimentație, dar nu în ultimul rând și de decor.

„Noi ieri am filmat primul podcast”, a fost anunțat de curând în mediul online.

A lucrat timp de 5 ani pe o croazieră ca interpretă! Ce a învățat Valentina Nejel din această experiență, dar și cât de bine se câștigă din domeniul dat - VIDEO

Cei doi nu au dezvăluit când va fi lansată prima ediție.

Este milionară Cristina Scarlat? Ce a povestit interpreta - VIDEO

Katy Black are 25 de ani și este una dintre cele mai populare bloggerițe din Moldova. A devenit cunoscută încă în 2015, atunci când publica adesea filmulețe amuzante împreună cu fratele său Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment, tânăra se bucură de peste 328 de mii de abonați pe Youtube și 560 de mii de urmăritori pe Instagram. Ea este căsătorită din 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Ei sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Cei doi sunt părinții a patru baieței: Eugen, Simon, Luca și Matei.

Articole din aceeasi categorie