21.05.2024
Atmosferă estivală la o terasă din capitală! Ce surprize a pregătit localul pentru clienții săi: „De fiecare dată când venim aici...” - VIDEO

Sezonul estival a început la terasa unui restaurant din inima capitalei, acolo unde stilul şi tradiţia cehă este la ea acasă. Bere autentica cehă, mâncare cu specific ceh, muzică live, jocuri distractive şi o ambianţă plăcută au savurat cei care au venit la deschiderea terasei. Ce alte surprize a pregătit restaurantul pentru sezonul cald, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Muzică bună, distracţie, mâncare delicioasă şi, desigur, bere autentica cehă au savurat vizitatorii la deschiderea terasei Kozlovna Garden Beer care au dat oficial startul sezonului de vară.

„În fiecare vinere și sâmbătă organizăm seri muzicale - dj, muzică live. Avem o capacitate mare, în jur de 200 de locuri și translăm toate meciurile importante de fotbal. Combinăm sportul cu distracția, cu plăcutul. Avem o gamă largă de tipuri de bere, punem accent pe berea cehă: kozel blondă, kozel brună... Avem și o gamă largă de bucate și o echipă bine pregătită”, a menționat Sergiu Rusu, manager Kozlovna Beer Garden.

Cadourile bizare pe care le-a primit o profesoară i-au amuzat pe internauți. În comentarii s-au adunat exemple și mai neobișnuite - FOTO/VIDEO

Pentru amatorii de bere, restaurantul pune la dispoziţie o alegere variată, astfel încât oricine să-şi găsească gustul. „Cea mai populară bere este kozel”, a spus Dumitru Morari, barman superior Kozlovna Beer Garden.

Pe lânga bere şi mâncare delicioasă, în serile calde de vara, la terasa puteţi savura şi muzică live, într-o ambianţă plăcută. „În sezonul de vară prefer să merg la terasă. Astăzi este o atmosferă foarte faină, este multă lume”, a notat Ilie Surucean, vocalist.

Zâmbetul şi buna dispoziţie sunt garantate aici.

Petrecere de pomină pentru Liam! Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit doi ani: „Copilul acesta este rupt dintr-o poveste”

Momente frumoase la deschidere au savurat şi clienţii restaurantului. „Atmosfera este absolut superbă. De fiecare dată când venim aici cu prietenii ne simțim foarte bine. Kozlovna ca local este potrivit pentru toate vârstele”, a explicat Corina Baies, client.

Articole din aceeasi categorie