21.11.2022
Descopera lumea aromelor orientale! Magazinul „Lelas” iti prezinta o gama larga de parfumuri arabesti, pe baza de uleiuri, lemn si condimente: „Sunt atat de persistente, incat te vor urmari nu doar in realitate, dar si in visurile tale” - VIDEO

Cu o istorie de mii de ani, parfumurile orientate au devenit din ce in ce mai cautate, in special de femei. Daca in trecut doar regalitatea se putea bucura de cele mai exotice parfumuri orientale, acum acestea pot fi gasite si in Chisinau. Cu miros puternic si aromat, avand la baza note de lemn si condimente, parfumurile arabesti sunt create pe baza de uleiuri ceea ce fac ca acestea sa reziste pe haina pana la o luna. Mai multe despre parfumurile orientale, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„In ultimii ani, parfumurile orientale au devenit un must have, de aceea din ce in ce mai multe femei isi doresc sa le procure. Astazi mi-am propus sa fac si eu cunostinta cu aceste parfumuri”, Iulia Deliu, reporter PRO TV. 

„Un parfum potrivit, nu este neaparat unul scump. Parfumul potrivit este cel mai important sa fie pe baza de ulei. Parfumurile noastre sunt pe baza de ulei eco, natural, care nu dauneaza organismului. Sunt foarte persistente. Parfumul interactioneaza cu pielea si ofera un miros puternic. Multi se dau pe haine, dar asta este gresit. Trebuie sa ne dam dupa urechi, la cot, la incheietura bratului”, Filip Spelciuc, administrator „Lelas”. 

Este important sa putem face diferenta dintre un parfum natural pe baza de ulei si unul obisnuit.

Ai nenorocul sa fii implicat intr-un accident rutier si nu stii ce sa faci? Afla de la avocatul Oxana Esanu cum poti rezolva rapid aceasta problema - VIDEO

„O baza buna de ulei se observa dupa bulele de aer, cand scuturam putin parfumul. Cu cat mai multe bule si cu cat mai greu ele se ridica in sus, cu atat el este mai bun”, Filip Spelciuc, administrator „Lelas”. 

Lemn, fructe, flori, condimente - sunt aromele care persista in parfumurile arabesti, iar cel mai important este ca acestea rezista pe haina pana la o luna.

„Parfumurile arabe la noi sunt mai mult bazate pe condimente si lemn. Avem parfumuri care tin si o luna. Acesta are la baza mult ulei, fructe, cu coacaza neagra, dar si putina lamaie, lemn, miros de piatra”, Filip Spelciuc, administrator „Lelas”. 

Parfumurile orientale sunt create nu doar pentru femei si barbati, dar si pentru cei mici.

„Aici avem un parfum la fel cu o concentratie inalta de ulei. Avem parfumuri pentru copii pana la 3, 5 luni. Pana la 5, 7 ani. Sunt toate diferite. Pentru copii, nu este bine de oferit parfumuri cu o cantitate mare de alcool, de aceea noi oferim parfumuri pe baza de vanilie”, Filip Spelciuc, administrator „Lelas”. 

E chimie nebuna intre ei! Andreea Bostanica si Antonio Pican au lansat o melodie noua, alaturi de un videoclip oficial. Vezi cat de pasionati sunt tinerii interpreti - VIDEO

Parfumul arabesc este destul de puternic si mult mai persistent, in special uleiurile esentiale.

„De exemplu, acesta este un parfum foarte vechi. Dateaza din anii 1420, cand inca erau Sultanii. Este un parfum specific Sultanilor, pe baza de vanilie. Avem si parfumurile femeilor Sultanului Suleiman, care are o baza puternica de trandafir. Avem parfumuri cu feromoni pentru barbati si femei, care miroase a flori si au o consistenta mai dura. Sunt extrem de persistente, chiar si dupa un dus mirosul nu se spala”, Filip Spelciuc, administrator „Lelas”. 

„Vestea buna este ca in acest butic, pe langa parfumuri, gasim aromatizatoare orientale pentru casa, dar si masina. De asemenea, lotiuni de corp pe baza de ulei. Dar si bahur, o coaja de lemn parfumata. In tarile arabe, femeile fac cu acest lemn un adevarat ritual. Astfel ele parfumeaza locuinta sau parul”, Iulia Deliu, reporter PRO TV. 

Chiar daca sunt unele dintre cele mai rezistente parfumuri, cu arome unice, pretul acestora este unul accesibil.

„Avem o gama larga de produse cu preturi de la 400 pana la 1500 de lei pentru parfumuri. Deja pentru corp sunt preturi de la 200 pana la 400 de lei. Chiar si parfumurile de top pot fi procurate la un pret mai mic, cu mililitri mai putini”, Filip Spelciuc, administrator „Lelas”. 

Tatiana Jacot vine cu o premiera inedita dedicata tuturor moldovenilor! Piesa este insotita de un videoclip original, in care apare si fiica interpretei - VIDEO

Acum parfumurile orientale pot fi procurate si in Chisinau.

„Pentru prima data in Republica Moldova, noi am deschis un butic cu parfumerie exclusiva de la „Lelas Perfume”. Acestea sunt pe baza de uleiuri orientale, din Emiratele Arabe Unite. Acestea sunt atat de persistente, incat te vor urmari nu doar in realitate, dar si in visurile tale”, Sabrina Codreanu, director „Lelas”. 

Articole din aceeasi categorie