21.11.2022
Ai nenorocul sa fii implicat intr-un accident rutier si nu stii ce sa faci? Afla de la avocatul Oxana Esanu cum poti rezolva rapid aceasta problema - VIDEO

Nu e necesar sa-ti suni sotul, prietenul sau cumatrul daca ai fost implicat intr-un accident rutier. Un expert te poate indruma cu succes si mai important, legal. Despre astfel de servicii a vorbit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, avocatul Oxana Esanu.

Intrebata de catre Anisoara Loghin, de unde a venit necesitatea de a crea un astfel de serviciul, Oxana a raspuns: „Desigur ca cererea si oferta sunt legate, insa aceasta idee a aparut in contextul in care am calatorit mai mult, am cunoscut si alte tipuri de servicii care se ofera si in alte state. A fost o combinatie dintre diferse servicii care am vrut sa le aduc si aici in Republica Moldova. Am combinat ceea ce pot eu mai bine din domeniul avocaturii, am format o echipa din experti care isi cunosc bine treaba, incepand cu cei din domeniul juridic si finisand cu cei care pot sa se deplaseze ca comisari de avarela la fata locului, sa constate initial toate particularitatile ce tin de schita acelui accident care ulterir ne poate ajuta sub aspect de probatoriu, de a stabili cine totusi este vinovat.”

Nunta la Casa Alba! Cine s-a casatorit cu o zi inainte ca presedintele sa implineasca 80 de ani

Avocata a intemeiat si o platforma online care se numeste globypass.com. Pe acel site poti gasi numarul de telefon la care trebuie sa apelezi in caz de accident rutier. „In dependenta de servciul de care aveti nevoie, noi il asiguram. Daca nu este un accident grav atunci singuri puteti sa faceti pozele si noi va ajutam cu formarea dosarului pentru despagubire.”, a mentionat avocatul si fondatoarea platformei globypass.com.

Oxana a vorbit si despre cele mai recente cazuri de accidente cu care s-a confruntat fiind apelata. „Am avut saptamana aceasta 3 cazuri cand s-au inteles la fata locului. Au scris o recipisa cu obligatii intre ei, insa pana la urma acea persoana care a scris ca se obliga sa repare automobilul celuilalt sofer, pur si simplu nu mai raspundea la telefon sau in alt caz a dat un telefon gresit.”

La intrebarea, „Cat de mult apeleaza moldovenii la astfel de servicii?”, avocata a raspuns: „Este o necesitate strigenta in dependenta de statisticile care exista la moment. Doar anul trecut au fost 500 de mii de cazuri de accidente. Oamenii au nevoie de acest produs.”

Tatiana Jacot vine cu o premiera inedita dedicata tuturor moldovenilor! Piesa este insotita de un videoclip original, in care apare si fiica interpretei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie