26.06.2023
Cum obtinem bucle rezistente? Hair stylistul Victoria Colta stie secretul: „Daca am un par foarte fin, foarte subtire, la baza voi alege...” - VIDEO

Buclele sunt in tendite mereu, iar cand vine vorba de coafura preferata, soprana Ana Cernicova alege buclele lejere si pline de volum. Asa cum este detinatoarea unui par lung si fin, este o adevarata provocare sa obtina efectul dorit. Totul este posibil insa cu ajutorul produselor si tehnici potrivite. Cum obtinem niste bucle impecabile, aflam din reportajul ce urmeaza.

Toate femeile isi doresc niste bucle impecabile care sa reziste cateva ore sau chiar zile. Nu exista insa un secret sau o metoda care sa functioneze pentru orice tip de par.

Sunt in culmea fericirii! Daniela Cheltuitor si sotul sau au aflat sexul viitorului copil. Vezi ce petrecere deosebita a organizat bloggerita - FOTO/VIDEO

„Un secret general noi nu avem, totusi v-a trebui sa ne orientam dupa structura si tipajul parului, dupa lungime, dupa freza.  Dependenta de aceste detalii, noi vom decide ce forma vor avea ulterior, dupa ce vom aranja. Daca vom lua in consideratie aceste momente, Ana, are un fir de par foarte pretentios, este finut, subtire, fara volum. Noi ii mai spunem par de copil, la ea nu rezista volumul”, a spus Victoria Colta, hair stylist.

„Victoria a incercat sa experimenteze in toate felurile, dar inca asa ceva n-am avut si sunt atat de incantata, tare, tare imi place. Astazi la concert o sa stralucesc ca o diva adevarata”, a marturisit Ana Cernicova, soprana.
Asa cum este prinsa intre spectacole si evenimente unde canta, isi face frecvent aranjari, totusi cand vine vorba despre coafuri se lasa mereu pe mana specialistului.

14 ani de la moartea lui Michael Jackson. Imagini de colectie cu „regele muzicii pop” | GALERIE FOTO

„Ea este cea care de fiecare data ma pregateste. In aceasta situatie e bine sa te dai pe mana unui specialist. Imi place sa fie mult volum”, a explicat Ana Cernicova, soprana. 

In acest sezon plin de evenimente si petreceri, buclele sunt cele mai solicitate.

„Observ o tendinta in randul clientelor noastre. Ele aleg buclele. In acest an vor bucle voluminoase, legere si rezistente”, a spus Victoria Colta, hair stylist.

Imbracata intr-o fusta mini, Kate Middleton a jucat tenis cu celebrul Roger Federer

Pentru niste bucle care sa reziste, este important sa alegem produsele corect in functie de tipul de par.

„Daca am un par foarte fin, foarte subtire, la baza voi alege acele produse care sa faca parul mai gros, ca rezistenta la bucle sa fie mai buna”, a explicat Victoria Colta, hair stylist.
In schimb coafurile bine fixate si structurate nu mai sunt in trend.

„Nu mai sunt actuale acele coafuri foarte fixate, mergeti pe naturalete, pe naturalitate, iubiti-va parul asa cum este”, a recomandat Victoria Colta, hair stylist.

Horoscop 26 iunie 2023. Zodia care are noroc in viata. Iese invingatoare pe toate planurile
Iar daca obisnuiti sa va faceti bucle in conditii casnice, nu trebuie sa lipsesca din trusa voastra cateva produse esentiale.

„Daca incercati in conditii casnice, trebuie sa aveti niste produse calitative, nu din mass-market. Pudra la radacina, un fixativ uscat”, a mentionat Victoria Colta, hair stylist.

Articole din aceeasi categorie