24.06.2023
Sunt in culmea fericirii! Daniela Cheltuitor si sotul sau au aflat sexul viitorului copil. Vezi ce petrecere deosebita a organizat bloggerita - FOTO/VIDEO

Bloggerita, Daniela Cheltuitor, impreuna cu sotul sau, au organizat un gender party, unde au si aflat sexul viitorului bebelus.

Pe pagina sa de Instagram, Daniela a postat mai multe secvente video de la petrecere, pentru a-si imparti emotiile cu toti urmaritorii sai.

La petrecere a fost si un dress code, astfel toti invitatii au fost imbracati in culoarea alba. Bloggerita a optat pentru o rochie scurta, iar sotul in camasa alba. 

De aceasta data cei doi soti au optat pentru un altfel de Gender Party, au avut un balon mare cu mai multe baloane mici in el de culoare albastra.. Parintii pareau foarte fericiti de acest fapt, deoarece, dupa spusele Danielei, ambii isi doreau un baietel. „Multumesc Doamne pentru tot Visul nostru s-a implinit, asteptam un baiat, Eva va avea un frate”.

Anastasia Fotachi si-a botezat fiul! Vezi primele imagini de la eveniment: „Cu Sfanta Increstinare Scumpul nostru Alistar” - FOTO

Dupa ce au aflat ca vor avea un baietel, cuplul au decis sa organizeze un after party, impreuna cu toti tinerii invitati, unde au dansat, s-au veselit si s-au simtit bine.

Emilian Cretu - fotografie de exceptie, alaturi de familia sa! Vezi ce mesaj emotionant a scris actorul - FOTO

Printre invitati erau cei mai apropiati prieteni si, desigur ca, parintii si buneii cuplului. 

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are peste 120 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021. In luna martie al anului 2022 bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva, iar in luna aprilie al anului 2023 aceasta a mentionat ca este din nou insarcinata cu un baietel.

Articole din aceeasi categorie