26.06.2023
Imbracata intr-o fusta mini, Kate Middleton a jucat tenis cu celebrul Roger Federer

Kate Middleton, Printesa de Wales, joaca tenis cu profesionistii acum!

Intr-un nou videoclip facut public pe canalul oficial de Youtube Wimbledon, Kate Middleton, in varsta de 41 de ani, are ocazia de a-l provoca pe terenul de tenis pe campionul Roger Federer si, de asemenea, are ocazia sa vada din culise ce face fetele si baietii de mingi de la celebrul turneu, in cadrul unui program destinat adolescentilor.

Videoclipul incepe cu Printesa Kate Middleton, care e imbracata intr-un top alb si o fusta de tenis asortata, intampinandu-l pe Roger Federer pe teren si discutand putin cu acesta, inainte de a intra intr-un meci de dublu. „Jucam putin tenis?", o intreaba el, la care ea raspunde: „Da, te rog". 

Sunt in culmea fericirii! Daniela Cheltuitor si sotul sau au aflat sexul viitorului copil. Vezi ce petrecere deosebita a organizat bloggerita - FOTO/VIDEO

Cei doi se dueleaza apoi pentru cateva seturi, inainte de a-i vedea pe baietii si fetele de la mingi cum isi fac treaba pe teren. O fetita cu mingea, pe nume Mollie, ii arata chiar si lui Kate cum sa stea pe marginea terenului in pozitie si sa arunce inapoi o minge de tenis catre un jucator cu bratul drept.

Printesa de Wales si Roger Federer vorbesc apoi cu baietii si fetele de minge. „Cand urmaresc antrenamentul, la ce ar trebui sa fiu atent?", il intreaba Kate Middleton pe un copil de mingi pe nume Alex, care raspunde: "In principal disciplina si curatenia". 

Articole din aceeasi categorie