05.08.2022
Irina Rimes, marturisiri despre sacrificiile pe care le-a facut pentru cariera: „Am renuntat la...”

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cantarete din Republica Moldova si Romania si, in ciuda faptului ca se bucura de un succes rasunator, aceasta recunoaste ca a facut multe sacrificii de-a lungul timpului.

Irina Rimes va implini luna aceasta 31 de ani si se bucura de o cariera de succes, avand numeroase melodii care fac furori printre fanii ei, dar este implicata si in numeroase proiecte. Totusi, aceste realizari profesionale n-au venit fara sacrificii, dupa cum a marturisit ea in cadrul unui interviu pentru Viva!.

„Eforturile au fost pe masura rasplatei. Poate uneori am renuntat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu putine au fost datile cand am renuntat la diverse activitati pe care mi le planuiam, insa totul cu scopul de a ma dedica 100% carierei muzicale. Dar rasplata a fost pe masura, deci nu regret nimic. Totusi, nu cred ca reteta mea functioneaza pentru oricine, unora le este dat sa infrunte mai multe greutati poate pentru ca pot sau poate pentru ca asta e incercarea la care sunt pusi. Eu am trecut cu brio toate incercarile si cred ca de asta am luat acel premiu.”, a declarat artista.

In ceea ce priveste felul in care reuseste sa gestioneze celebritatea, cantareata a dezvaluit ca a preferat sa ramana cu picioarele bine acorate in pamant.

Doja Cat a dezvaluit motivul pentru care si-a ras tot parul de pe cap - FOTO

„Relatia mea cu celebritatea este una ciudatica, succesul este greu de gestionat, inca invat sa fac asta. Nu m-am considerat niciodata aceasta persoana urcata pe un piedestal, unde nu ma poate atinge nimeni si nimic. Indiferent de anvergura succesului pe care il am, sufletul meu este acelasi, dragostea fata de viata, in forma ei cea mai simpla, ramane aceeasi.”, a mai marturisit ea.

Irina Rimes are o relatie cu un tanar francez 

Cel care i-a furat inima Irinei Rimes se numeste David Goldcher, face muzica, ba chiar a aparut ca interpret in mai multe videoclipuri. Este foarte indragostit de solista, ba chiar a invitat-o sa se mute in tara lui natala pentru a locui impreuna. „Stam intr-un apartament cu chirie, nu cumparam nimic in pandemie”, a transmis Irina Rimes. Artista converseaza in franceza si engleza cu iubitul ei. 

Despre barbatul la bratul caruia se afiseaza, Irina a povestit in podcastul lui Damian Draghici: „Mi-am dat seama ca ma pot indragosti de oameni la care nu m-as fi asteptat niciodata. La 18 ani imi placeau blonzii cu ochii albastri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama ca nu pot fi cu cineva care nu face muzica. E o intamplare ca iubitul meu de acum arata exact asa cum imi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate ca el este iubirea vietii mele si o sa ma casatoresc cu el. Am facut greseli in viata personala, pe care le repet si acum. Daca as mai avea 48 de ore de trait, as vrea sa fac sex cu iubitul meu”.

Horoscop 6 august 2022. Probleme cu banii si schimbari de ultim moment pentru cea mai ghinionista zodie a horoscopului

Articole din aceeasi categorie