10.10.2022
Cel mai asteptat eveniment sportiv al momentului, la Chisinau! Ce detalii a oferit antrenorul de kickboxing, Alin Falcusan: „Aducem la Chisinau un luptator care cred eu ca este foarte interesant, este vorba despre cel mai inalt luptator din Europa” - VIDEO

Un mare campionat de kickboxing are loc toamna asta la Chisinau. Despre Golden Fighter Championship a povestit antrenorul de kickboxing, Alin Falcusan care a fost invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebat de catre Anisoara Loghin daca au inceput deja pregatirile, Alin a recunoscut: „Timp nu prea este. Suntem intr-o cursa continua contra cronometru atunci cand este vorba de organizare, dar si de pregatirea sportivilor, pentru ca noi ne ocupam atat de organizare cat si de pregatirea unor sportivi de top internationali. Noi suntem pregatiti. Avem o experienta frumoasa in spate. Background-ul nostru este unul fabulos. Am reusit sa avem organizari de top international, de asemenea avem o echipa minunata de antrenori din intreaga lume.”

Invitat in platoul serilor perfecte, Alin nu a venit cu mainile goale. Acesta a adus cu el si centura care urmeaza sa fie castiga la campionatul ce va avea loc in curand la Chisinau. „Este vorba de un titlu mondial. Centura din cadrul Golden Fighter Championship. Pentru aceasta centura vor lupta doi sportivi.”

Horoscop 10 octombrie 2022. Zodia care se poate astepta la o marire de salariu sau chiar o promovare

„Vom avea si un concert spre exemplu. Ce pot sa va spun este ca va fi un artist al momentului, un artist iubit de publicul din Romania si Republica Moldova. Evenimentul sportiv se va desfasura in doua etape, partea de under card si main card. La campionat va participa Maxim Bolotov pe care il cunosc de foarte mult timp. Dupa mine este cel mai bun luptator al categoriei grele din Republica Moldova.”, a povestit Alin Falcusan.

Antrenorul de kickboxing a mentionat care alti sportivi de renume vor veni la Chisinau pentru a lupta. „Este vorba de Raul Catinas, il avem si pe tanarul luptator Petru Morari.”

Andra, de nerecunoscut in cele mai noi imagini: tatuata, imbracata in fusta mini de piele, e mai indrazneata ca niciodata!

Alin a recunoscut si faptul ca va fi prezent in cadrul evenimentului si cel mai inalt luptator din Europa.„Aducem la Chisinau un luptator care cred eu ca este foarte interesant, este vorba despre cel mai inalt luptator din Europa, Este vorba de Colin George. Are 208 centimetri si 120 de kilograme.”

Articole din aceeasi categorie