10.10.2022
Emotiile l-au coplesit! Martin Budurin a lansat o noua melodie, in care canta despre satul sau natal: „Cand merg acolo, hoinaresc prin amintiri” - VIDEO

Interpretul Martin Budurin a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a interpretat live o melodie lirica. Compozitia sa se numeste „Dor de casa” si este dedicata satului Stefanesti, locul unde a copilarit artistul.

In cadrul emisiunii, Martin Budurin a interpretat o melodie noua care, potrivit lui, are o istorie lunga si foarte interesanta. „Mai intai am dat de un text si am zis sa fac o melodie si sa-i fac o surpriza poetesei, insa ei nu i-a placut si am zis ca voi face un text al meu despe satul meu. Este o oda adusa satului Stefanesti si poate ca e bine ca s-a intamplat asa. Initial era un text despre mama, un text foarte bun. Insa nu a fost sa fie. Am visat un text nou. Poate vom face si un videoclip, pentru ca am multe locuri frumoase in sat care pot fi filmate”. 

Artistul des merge la Stefanesti. „Eu sunt mezinul si mi-a ramas mie gospodaria. I-am zis Angelei sa mai facem cate ceva acolo. Jumatate deja am si realizat, am pus gard, am facut baie, bucatarie, debara. Sunt toate conditiile. In caz ca se intampla ceva, am acolo lemne. Eu cand merg acolo, hoinaresc prin amintiri. Ma leaga foarte multe de acel loc”. 

Sunt impreuna de trei ani, iar recent au devenit sot si sotie! Doina Sulac a recunoscut ca sotul sau, Isidor Tanase, a cucerit-o cu vocea si talentul sau: „Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, dupa tatal meu” - VIDEO

Cand spune cuvantul „Casa”, prima amintire care ii vine in minte este: „Eram prin clasa intai si mama mi-a zis sa mergem la prasit. Noi suntem la margine de sat si langa noi era un camp cu grau si o cararuie. Mama era mai inalta, eu eram un pici. Si mergeam cu sapa in spate si cantam: „Da-mi barbate cheile, sa-mi cintesc femeile” si toti se intrebau oare cine canta, ca eu nu ma vedeam, se vedea doar sapa”. 

Tatal interpretului a decedat cand acesta avea doar o luna. „Seman si cu tata si cu mama. Tata era mai negrut, un fel de roman. Mama avea gene de greci. E o combinatie dintre natii”. 

Videoclipul pentru noua sa piesa va fi filmat in aceasta primavara. „In mare parte o sa captam locurile din sat. O sa o fac neaparat”. 

Stela Botez a lansat o noua melodie, intitulata „Paharel”. Vezi videoclipul neobisnuit al piesei: „O idee ingenioasa!” - VIDEO

Fiul artistului este in Franta, iar sotia este in Moldova, insa nu pe mult timp. „Vine sezonul de iarna si va pleca la munte, acolo e job-ul ei. Avem deja 16 ani de cand o tinem tot asa. Avem 31 de ani de casnicie. La noi e ok, distanta dintre trupuri apropie sufletele. Am zis asta mereu si chiar am scris si piese despre asta”. 

Ce meserie ar fi avut Irina Rimes daca nu ar fi fost cantareata. Artista a dezvaluit ce cariera si-ar fi dorit parintii ei pentru ea

In acest an formatia „Catharsis” implineste 25 de ani. „Pe 1 noiembrie facem 25 de ani. In 1997 am pornit la drum. Avem si proiecte solo, dar si impreuna lucram, chiar mai des decat solo. 

Articole din aceeasi categorie