23.02.2021
Coafuri pentru nunta: tendinte 2021. Ce trebuie sa stii daca te mariti anul acesta

Buclele naturale, bentitele pentru flori, perlele si parul strans in coc - ele prescriu moda nuntilor din acest an.

Alegerea coafurii pentru mireasa este la fel de importanta ca alegerea rochiei. Aranjarea corecta a parului nu numai completeaza armonios ansamblul, dar evidentiaza, in mod deosebit, fata. De asemenea, este foarte important ca si coafura sa fie confortabila si sa iti placa cu adevarat - pana la urma, o zi intreaga va trebui sa o porti si va fi vazuta in toate fotografiile. Prin urmare, daca nunta ta este planificata pentru acest an, acum este momentul sa-ti alegi coafura. 

Naturalete

In 2021, naturaletea este la moda. cConsidera-te norocoasa, peste zece ani nu va trebui sa rosesti pentru modele extravagante de pe cap. Cea mai usoara modalitate de a obtine un aspect natural este sa iti imparti parul intr-un mod simetric si sa il piepteni peste urechi cu o usoara aranjare. Aspectul de valurile marii tot sunt o optiune buna pentru acest sezon, iar daca iti doresti bucle, te sfatuim sa alegi un aspect relaxat, luand suvitele din fata cu o agrafa pentru par, ca in lookbook-ul de nunta Viktor & Rolf.

Galvan: primavara-vara 2021

Danielle Frankel: Primavara-Vara 2021

Viktor si Rolf: primavara anului 2021

Ce tunsori si coafuri sunt potrivite pentru femeile de toate varstele

Accesorii

Cum sa te joci cu coafura ta daca nu esti un fan al minimalismului? Accesoriile cu flori si perle sunt la moda: bentitele pentru cap si agrafele de par. Aceasta este optiunea perfecta pentru oricine cauta o rochie decupata cu dantela brodata. Astfel de completari arata elegant si transforma aspectul intr-unul festiv. Cu o banda de matase, poti crea un coc inalt romantic cu fire proeminente in stil boho-chic, iar acele de par cu pietre si perle vor decora perfect o coafura stricta. 

Julie Vino Dreams

Atelier Pronovias

Faza scurta

Faza scurta este o optiune permanenta. Fa-ti parul ca in colectiile Oscar de la Renta si Amsale. Cocul poate fi aranjat cu o despartire dreapta si cu firele din fata sau poti pur si simplu sa-ti piepteni elegant parul in spate. Aceasta coafura se potriveste bine cu orice tinuta, dar este deosebit de avantajoasa la rochiile cu umerii goi sau cu decupaj pe spate. De asemenea, arata minunat cu un voal. 

Oscar de la Renta: Primavara-Vara 2021

Amsale: primavara-vara 2021

Tendinte in hairstyling – tunsori si coafuri ce se remarca in 2021

Mira si Alina Eremia au facut cate o schimbare de look. Cui ii sta mai bine si cine a primit critici de la fani: „Zici ca esti cheala”

Sursa: vogue.ru

Articole din aceeasi categorie