19.02.2021
Mira si Alina Eremia au facut cate o schimbare de look. Cui ii sta mai bine si cine a primit critici de la fani: „Zici ca esti cheala”

Iarna e pe sfarsite, iar primavara este sezonul perfect pentru schimbari. Cateva artiste din Romania au purces deja, insa nu au multumit pe toata lumea. Noul look al Mirei nu i-a incantat deloc pe fanii acesteia si i-au recomandat sa revina la aspectul initial.

Mira a decis sa faca o schimbare de look, cu ocazia filmarii unui nou videoclip, care anunta ca va aparea chiar de Dragobete. Desi a apelat la un specialist si si-a vopsit doar doua suvite blonde, se pare ca acest lucru a fost suficient pentru ca fanii sa reactioneze si sa vina imediat cu sfaturi. Marea majoritate a ramas dezamagita de schimbarea pe care a facut-o interpreta, dandu-i de inteles ca ar fi bine sa revina la lookul precedent: „Sorry, but no”, „Nu, te rog, revino la normal cu parul, zici ca esti cheala cu blondul ala”, „Mai frumoasa erai inainte”, „Nu iti sta bine asa” au fost doar cateva dintre comentariile lasate de fani, pe Instagramul Mirei.

Coincidenta sau nu, la doar o zi distanta, si Alina Eremia le-a prezentat fanilor schimbarea pe care si-a facut-o la par. Vedeta recurge adesea la trucuri pentru schimbarea aspectului fizic, cum ar fi si tatuajul pe care recent l-a adaugat la colectie, dar de fiecare data reuseste sa-si surprinda publicului. Spre deosebire de colega ei, Alina a ales sa-si vopseasca parul de un nuanta mai inchisa doar pe o portiune de par, fara ca sa renunte la blondul pe care il poarta deja de multi ani. Lookul ei pare sa fie unul foarte fresh si ramane doar sa asteptam reactia fanilor, in acest caz.

Natalia Gordienko - extrem de apropiata de Filip Kirkorov la un eveniment monden de la Moscova „TOP 100 cei mai stilati”. Ce au purtat vedetele si cum au aparut din masina luxoasa a REGELUI POP - VIDEO

Mira (Maria Mirabela Cismaru) in varsta de 25 de ani, este o interpreta de peste Prut care a devenit cunoscuta in urma participarii ei la Vocea Romaniei, unde a facut parte din echipa lui Marius Moga. Acum, piesele Mirei precum Inima nebuna, Cum de te lasa sau Strazile din Bucuresti, impreuna cu Florian Rus se aude la toate radiourile si cuceresc topurile.

Alina Eremia, in varsta de 27 de ani, a devenit cunoscuta in urma serialelor Pariu cu viata si O noua viata, unde a jucat in rolul Ioanei. Dupa incheierea filmarilor, Alina a inceput sa se bucure de succes in lumea muzicii, ajungand in topuri cu melodiile Cum se face, A fost o nebunie, In dreapta ta alaturi de Vescan, si altele.

Antonia, portret emotionant de familie! S-a fotografiat alaturi de cei trei copii ai ei si de Alex Velea

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie