06.09.2023
Castiga o masina! Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea salon de proceduri, Juliette Armand a organizat o tombola pentru clienti - VIDEO

Un salon cosmetologic din Chisinau isi bucura clientii cu o noua locatie si o masina in dar. Cu ocazia deschiderii celui de al doilea salon de proceduri si a magazinului de produse, compania a organizat o tombola pentru toti clientii, iar norocosul va pleca acasa cu o masina electrica. Care sunt conditiile de participare si cand are loc marea extragere, aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Mai mult rasfat, mai multa ingrijire, mai multi clienti fericiti. Un indragit salon cosmetologic din capitala anunta deschiderea unei noi locatii, iar odata cu asta vine cu surprize placute.

Emilian Cretu, cu ochii in lacrimi pe Instagram! Vezi ce l-a sensibilizat pe actor: „Nu stiu cum sa incep si sa fiu cat mai lucid...” - VIDEO

Mariana FILIPOVICI, DOCTOR, DISTRIBUITOR EXCLUSIV JULIETTE ARMAND RM: „Fiind unica companie pe piata cu doua saloane deja deschise in Republica Moldova, am vrut cumva sa fidelizez clientii nostri si aii am spus ca hai sa fie activa o tombola pentru clientii nostri si este pusa in joc o masina electrica. Masina noastra de livrare, care va este voua clientilor aproape de voi, de ce nu sa participati in tombola data, sa castigati masina noastra si noi sa ne bucuram, sa o vedem pe strazile Republicii Moldova”

Conditiile de participare la tombola sunt extrem de simple.

Mariana FILIPOVICI, DOCTOR, DISTRIBUITOR EXCLUSIV JULIETTE ARMAND RM: „ Orice participant trebuie sa cumpere un biletel, un voucher in suma de 400 de lei care este valabil timp de un an. Deci, nu aveti o restrictie, voucher-ul dat il puteti converti sau in proceduri sau in cumpararea unui produs al companiei Juliette Armand la domiciliu”

Veste buna e ca si cei din afara tarii pot participa la marea extragere.

Si parul isi revine dupa soare! Urmeaza sfaturile Dianei Mariuta si redobandeste sanatatea podoabei capilare - VIDEO

Mariana FILIOVICI, DOCTOR, DISTRIBUITOR EXCLUSIV JULIETTE ARMAND RM: „Noi de 4 ani si ceva lucram foarte activ cu Diaspora, ei tot pot sa procure voucher-ul in valoare de 400 de lei si sa-l converteasca timp de un an. Chiar daca au fost acsa deja, oricum cand vin acasa la anul el este valabil”.

Ideea a fost pe placul clientilor care deja au cumparat un voucher si sunt in asteptarea tragerii la sort.

Mariana FILIPOVICI, DOCTOR, DISTRIBUITOR EXCLUSIV JULIETTE ARMAND RM: „Extragerea va fi pe data 1 octombrie, unde v-om organiza o mica petrecere, sa fie toti participantii alaturi de noi. Atunci o sa mai avem si cateva surprize sa fie totul transparent, pentru ca noi suntem compania care nu doar tine la clienti, dar si suntem pentru transparenta”.

O premiera de suflet! Veronica Suruceanu a lansat videoclipul piesei sale, „Din toata inima”: „E o productie la care s-a muncit cu o echipa frumoasa...” - VIDEO

Mai bine de 10 ani pe piata, compania a cucerit increderea si fidelitatea clientilor datorita procedurilor si produselor dermato-cosmetologice, tocmai de asta, a doua locatie a aparut la solicitarea clientilor.

Mariana FILIPOVICI, DOCTOR, DISTRIBUITOR EXCLUSIV JULIETTE ARMAND RM: „Din momentul cand am avut asa mare cereri pana la 10 persoane sa te intrebe in fiecare zi daca avem proceduri, zic nu poate sa fie asa o coincidenta, inseamna ca clientii ne vor. Avem clientii nostri fideli si suntem mandri de asta. Si am hotarat ca in foarte scurt timp, chiar in doua luni jumatate am deschis locatia unde ne aflam acum. Va asteptam pe voi toti cu drag sa veniti sa ne vizitati si de ce nu, sa faceti procedurile cu produsele Juliette Armand”.

Abordarea individuala este importanta atunci cand vorbim despre ingrijirea sau tratamentul tenului.

Mariana FILIPOVICI, DOCTOR, DISTRIBUITOR EXCLUSIV JULIETTE ARMAND RM: „Suntem o gama dermato-cosmetologica profesionala personalizata, ceea ce ese foarte important ca consultatii nostri care sunt foarte bine pregatiti. Noi consultam foarte individual fiecare client in parte atat online, cat si offline. Si aici compania Juliette Armand ne permite sa facem un tratament individual cu problema pe care o avem in fata”

Iulia Deliu - noua prezentatoare a emisiunii Gusturile se Discuta! Ce emotii a avut cand a primit vestea cea mare - VIDEO

Mariana FILIPOVICI, DOCTOR, DISTRIBUITOR EXCLUSIV JULIETTE ARMAND RM: „Compania Juliette Armand va poate oferi un spectru larg de proceduri, cum ar fi curatarea tenului combinata cu ultra-sunet, pelling-uri efectuate in timpul procedurii. Totodata proceduri corporale, cu remodelare corporala, noi avem recent un aparat foarte bun medical, epilarea laser si injectabile”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie