06.09.2023
Iulia Deliu - noua prezentatoare a emisiunii Gusturile se Discuta! Ce emotii a avut cand a primit vestea cea mare - VIDEO

O fata pe care daca o trimiti prin foc si para niciodata nu v-a spune nu, ei bine a fost trimisa la cratita si deja in fiecare duminica, Iulia Deliu va fi cea care il va enerva pe Anatol Melnic, ii va manca bucatele lui petru Chicu si ii va inebuni pe invitati. Cum au fost emotiile Iuliei la primele filmari vedeti intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Iulia DELIU, PREZENTATOARE GUSTURILE SE DISCUTA: „Acum pot sa fac huu, a trecut cu bine, mult mai bine m-am simtit, mai bine decat ma asteptam in sensul ca credeam ca o sa am niste emotii pe care nu o sa le pot stapani. Insa a fost bine, asta pentru ca a fost Diana alaturi de mine, Anatol, si Petru”.

Lacrimi de bucurie! Noua prezentatoare a marturisit ce emotii a avut cand a primit vestea cea mare.

O premiera de suflet! Veronica Suruceanu a lansat videoclipul piesei sale, „Din toata inima”: „E o productie la care s-a muncit cu o echipa frumoasa...” - VIDEO

„Reactia mea a fost neasteptata, pentru ca nu m-am ganit, nu m-am asteptat, nu credeam ca lucrurile o sa se intample in acest moment, mi-au curs lacrimi, nu doar mie dar si celorlati care erau in jur. Un moment foarte emotionant dar am luat-o reede, am inceput sa ma pregatesc pentru emisiune, sa alegem invitatii si am intrat foarte repede in proces”, a mai adaugat Iulia.

La filmarile primei emisiuni din acest sezon a fost si Dianna Rotaru, care, i-a predat stafeta Iuliei.

Si parul isi revine dupa soare! Urmeaza sfaturile Dianei Mariuta si redobandeste sanatatea podoabei capilare - VIDEO

Dianna ROTARU, PREZENTATOARE GUSTURILE SE DISCUTA: „Sa stii ca am incredere in ea ca o sa faca fata provocarilor care v-or fi aici, pentru ca fiecare invitat vine cu caracterul sau, vine cu ideile sale si Iulia va fi descoperitoarea, asa cum am fost si eu, sigur ca suntem diferite. Eu o sustin si o sa urmaresc cesta emisiune pentru ca imi este draga. Emisiunea aceasta este in inima mea la fel cum este si  Pro TV-ul la  cei 24 de ani de activitate. La multi ani”!

Iar colegii de breasla, Anatolie Melnic si Petru Chicu, alaturi de care vor aduce multe surprize si voie buna in casele telespectatorilor, i-au urat succes.

Anatolie MELNIC, PREZENTATOR GUSTURILE SE DISCUTA:  „Fata vine de la reportaje, primele emisiuni o sa aiba scuze de la toti ca e la inceput, ca e o alta cale pentru ea, insa in aceste 4- emisiuni cumva trebuiesa-si gaseasca locul, sa-si gaseasca felul de a fi, sa-si gaseasca momentele bune pe care trebuei sa le scoaat din ea. Bafta, e si normal primele emisiuni sa aiba emotii.”

Petru CHICU, CHEF GUSTURILE SE DISCUTA: „Schimbarile sunt un soc placut, echipa noastra Pro TV ramane impreuna. Trebuie sa fie atenta cu Anatol pentru ca ce mai zice si ce mai duce el de gand trebuie sa-i prinzi firul.”

Iulia Deliu si-a inceput cariera la Pro TV in calitate de reporter la emisiunea O Seara Perfecta, realizand reportaje despre ultimele noutati din viata vedetelor. „Venirea mea la Pro TV e o intamplare, eu nu m-am visat niciodata jurnalista si nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung sa muncesc in televiziune, dar probabil ca viata le aranjeaza cum se cuvine. Sunt de 3 ani la Pro TV, am venit fara o pregatire in sensul ca nu am avut studii, tot ce am invatat a fost aici, din proces, din mers si a fost extraordinar de frumos. La inceput nu m-am gandit sa fiu prezentatoare, reporter, voi face. Eram in zona de confort, imi doream sa evoluez, imi doream noi provocari si aici a venit si propunerea si oferta. Deci lucrurile s-au aranjat frumos”.

Totusi, noua prezentatoare sustine ca nu va lipsi din redactia serilor perfecte: „O Seara Perfecta, suntem colege in continuare, fac reportaje, nu plec de acolo, este emisiunea mea de suflet, fa acolo reportaje insa o sa fiu si prezentatoare la Gusturile se Discuta. Am avut noroc sa incep acest sezon cu o sarbatoare frumoasa, multumesc Pro TV pentru aceasta sansa, la multi ani.”

Emilian Cretu, cu ochii in lacrimi pe Instagram! Vezi ce l-a sensibilizat pe actor: „Nu stiu cum sa incep si sa fiu cat mai lucid...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie